Het originele houten huis (houten huis) stelt het op prijs dat het echte hoge aan staat

- Apr 20, 2018-

In Noord-Amerika, Japan, Duitsland, Zwitserland en Noord-Europa, als u het houten huis als een blokhut vermeldt, is dit het hoogste niveau van huisvesting waar miljoenen mensen van dromen.

Je kunt je een houten villa voorstellen, bij de bergen en meren, warme open haard, de originele geur, in de natuur, hoe poëtisch!

In het Engels noemen mensen logboekhuizen log thuis (thuis) dit warme en mooie woord, gebruiken bijna geen huis, gebouw (gebouw, gebouw) en andere emotionele woorden, dit toont aan dat mensen het originele huis diep houden.

Het blokhuis gebruikt, zoals de naam al aangeeft, een grote hoeveelheid logmateriaal in plaats van standaard of technisch hout voor zijn structuur.

Deze oudste manier om huizen te bouwen is tot op de dag van vandaag doorgegeven en heeft grote vooruitgang geboekt.

Over het algemeen gebruiken blokhutten hout met een grotere diameter, zoals geïmporteerde Citi pine, Hemlock en Western red cypress (red cedar).

De originele houten huisstijl en zijn verscheidenheid aan flexibiliteit, zodat het originele houten huis over het algemeen wordt aangepast aan de behoeften van klanten.

Houten huizen hebben de reputatie "ademende hou ses". Het is geweldig om in een antiek huis gebouwd van boomstammen te wonen om van een goede tijd te genieten. Dus schiet op en neem contact op met de hut van Jiyu Wooden House!