De reden waarom de houten structuur superieur is aan het betonnen gebouw

- Feb 02, 2018-

De kosten van betonnen gebouwen zijn zeer duidelijk, wat wordt bepaald door het technische niveau van de lokale materialen en werknemers. De kosten zijn redelijk vastgesteld. Vanwege de uitstekende flexibiliteit van het houten gebouwontwerp, zijn de kosten van het Jiyu-huis variabel. De ontwerpwijzigingen kunnen worden aangebracht op basis van het weer, de omgeving en individuele overwegingen, waardoor de bouwprestaties beter zijn.


Een eenvoudig houten gebouw kan goedkoper zijn dan een vergelijkbaar betonnen gebouw, maar het speciale ontwerp moet de kosten van het gebouw verhogen. De ontwerper van de houtstructuur kan worden ontworpen volgens de voorkeur van de klant en het budget, wat niet haalbaar is voor de betonconstructie.


Vanwege de uitstekende energiebesparende prestaties van moderne houtconstructies, zal het geld dat wordt bespaard met energiekosten de kosten van het bouwen vele jaren eerder herstellen dan andere constructievormen. Jiyu wood house is gespecialiseerd in het maken van houten huizen, wat het vertrouwen waard is.