De opkomst van houten huizen

- Jul 02, 2018-

Met de snelle economische ontwikkeling worden de omstandigheden en doelen die mensen nastreven steeds hoger, vooral in de woonwijk. Met de opkomst van houten villa's zijn de ogen van mensen verschoven naar de bescherming van de gezondheid en het milieu van houten huizen. Zelfs in de huidige toeristische gebieden, onroerend goed, designbedrijven, landschappen, resorts en andere plaatsen, zijn de climaxen van houten huizen verschenen. Het vermelden van houten structuren herinnert mensen in de oudheid natuurlijk aan houten huizen. In die tijd hebben sommige mensen houten huizen al als mooie wielen ontworpen. Schoonheid is veranderd, maar met de verandering van geschiedenis is het land met de meeste houten huizen tegenwoordig meer gebruikelijk in Europa, Amerika en andere relatief ontwikkelde landen. Houten clubs, hotels, luxe privé-huizen, kerken, scholen, winkelcentra, schilderachtige plekjes, enz. Ze hebben allemaal de schaduw van houten huizen en zijn uitgegroeid tot een cultuur.


Vanwege de unieke kenmerken, zoals unieke constructie, mobiliteit, ontwerpflexibiliteit, groene milieubescherming en lage kosten, hebben houtconstructies de afgelopen jaren een toename van houten huizen in Beijing, Shanghai, Nanjing, Anhui, Shenzhen en Suzhou gezien. In het verleden, toen een houten huis gebouwd met een houten structuur veel binnenlandse consumenten heeft aangetrokken om te bezoeken en te begrijpen, nadat de houtstructuur de ontwikkeling van milieuvriendelijke gebouwen in de afgelopen jaren heeft gestimuleerd, hebben consumenten steeds vaker houten huizen herkend. Volgens bronnen in de industrie heeft de regering van Hongkong relevante voorschriften ingevoerd om de duurzame ontwikkeling van de houtgestructureerde en milieuvriendelijke bouwindustrie te ondersteunen. Nadat dit nieuws naar buiten kwam, gingen veel Hong Kong-mensen naar het vasteland om de houten hutten te inspecteren en te leren kennen, en ze werden erkend en zijn momenteel in het land. 60% van de consumentenattitudes blijven nog steeds van houtstructuurveiligheid, vochtbestendigheid, brandwerendheid, overstromingspreventie, windweerstand, corrosiewering en andere gerelateerde problemen, en deze kwesties hoeven alleen maar meer te weten te komen over de voordelen van houten huizen. De vraag kan volledig worden opgelost.


Houtgestructureerde groene gebouwen, die alleen wachten tot de consumenten in de tijd veranderen, dan zullen alle soorten houten huizen een prachtig landschap worden.