Het geheim van Japanse levensduur

- Sep 12, 2018-

Japan is de langstlevende land in de wereld. Het is niet alleen aan de leefgewoonten van het Japanse volk gerelateerde, maar ook nauw verbonden met de structuur van de huizen waarin zij leven. Slimme Japanse mensen rationeel gebruik maken van aard, en huizen met houten constructies zijn niet alleen schokbestendig. En nog steeds leven kunnen verlengen. Langdurig wonen in een houten huis kunt verlengen de levensduur van 9 tot 11 jaar. Maak je het?


1. de grote hoeveelheid fentanyl en negatieve ionen vrijkomen uit het houten huis is goed voor de gezondheid.

De fentanyl en negatieve ionen (lucht vitaminen) aanwezig in houten huizen zijn verscheidene tientallen tot honderden keren hoger dan gewapend beton huizen. Fendoline en negatieve ionen kunnen doden bacteriën in de lucht, bestrijding van ziekten bij de mens en immuniteit verbeteren.

Het houten huis heeft duidelijke effecten op het herstel van het menselijk lichaam in wakkerheid, verbetering van de aandacht, verlaging van de bloeddruk en kalmeert het lichaam zelfregulerend zenuwen om mensen voelt zich verfrist te maken.


2. zuiver houten omgeving is meer geschikt om te overleven.

Vergeleken met de dezelfde organisme in de concrete omgeving, verschilt de zuivere hout-omgeving met ongeveer 42% in termen van immuniteit en fysiologie. De eerste is de beste woonruimte voor de moderne mens.


3. hout kan straling, vermindering van de menselijke schade absorberen.

Hout absorbeert ultraviolet licht van de zon, vermindering van de schade van ultraviolet licht voor het menselijk lichaam terwijl als gevolg van infrarood licht.

Hout is een poreus materiaal en kleine onregelmatigheden worden gevormd op het oppervlak. Onder de verlichting van het licht, zal het diffuus weerspiegelen of deel van het licht absorberen. Dus het de duizelingwekkende licht zacht maken zal. Daarom, houten huizen hebben minimale visuele zenuwstimulatie voor de mens.


4. hout-framed huizen hebben goede aardbeving weerstand.

De meeste huizen die de aardbeving van Kobe van 1995 in Japan overleefde waren houten huizen. Het houten huis gebouwd van puur hout heeft een unieke houten groove, stabiele structuur, uitstekende taaiheid en hogere totale seismische prestaties.


5. het houten huis ontstaat een meer geschikte temperatuur en vochtigheid.

Hout is een poreus materiaal met een kleine thermische geleidbaarheid en een slechte geleider van warmte. Het heeft een bepaalde verordening effect op de temperatuur van de woonkamer.

In de koude winter, mensen kunnen het gevoel warm, die is onvergelijkbaar met andere bouwmaterialen.


6. de vochtigheid besturingselement eigenschap van hout is één van de unieke eigenschappen van hout.

De vocht absorptie en desorptie van het hout zelf vermindert rechtstreeks de veranderingen van de luchtvochtigheid in de kamer. Een vergelijkende studie van concrete huizen en houten huizen geeft aan dat de jaarlijkse gemiddelde vochtigheid van houten huizen 8-10 is % lager dan die van betonnen gebouwen, en het bereik van variatie is gehandhaafd op 60-80%. Dit is de meest relevante indicator van de relatieve vochtigheid van 60%. Sluit.

Een open-minded houten huis, als ieder van ons in dergelijke een huis wonen kan, terug te keren naar de natuur en terug naar de natuur, natuur is uitstekend!


NEEM CONTACT OP MET ONS:Clare Feng


Clare@tzjiyu.com


What's up / Skype: +86 136 5586 8336Dank u voor uw lezing en welkom om uw te raadplegen!