Het houten huis

- Apr 09, 2018-

Een van de woorden die in het huis van houten huizen worden genoemd, wordt geassocieerd met de landhuisvilla's in de Verenigde Staten en de houten huisjes in Japan. De levensstijl van deze steden is sterk verschillend van die van China. De levens van de Amerikanen zijn eigenlijk in de buitenwijken, waar een houten huis is ingericht en de ecologische omgeving erg goed is, zoals een vakantie.


De flexibiliteit van het ontwerp is ook aangepast om de bezettingsgraad te verhogen, het gebruik van de behuizing te maximaliseren en warmte- en geluidsisolatie te behouden, koel in de winter en warm in de zomer. De cottage villa brengt mensen veel lucht-vitaminen, verhoogt de immuniteit en verlaagt de bloeddruk.


Taizhou Jiyu Wood Co., Ltd. deelt een beetje kennis van het houten huis met u, en ik geloof dat de kennis van het gerelateerde houten huis door u wordt uitgelegd. Als je het ziet, begrijp je er best veel van, als je er een goed begrip van kunt krijgen, als het maar een beetje hulp kan bieden. We zullen ons best doen om u van dienst te zijn. Als u niets anders weet, staat Xiaobian altijd voor u klaar om te overleggen met Taizhou Jiyu Wood Industry Co., Ltd.