Het houten huis

- Mar 21, 2018-

Voor de stijgende huizenprijzen, het drukke en dringende gevoel van luidruchtige cementstad en hoogbouw, is de modieuze en milieuvriendelijke houten villa geleidelijk ons gezichtsveld geworden.


Hoewel het houten huis geleidelijk de visie van mensen is binnengegaan, maar omdat de meeste mensen er vreemd over zijn, zullen ze aarzelen om te kiezen wanneer ze zijn gekozen. De volgende zijn enkele van de redenen waarom u "het hart" naar het houten huis moet sturen.


Schilderachtige villabloemen en vogels, aangename lucht, hoog gehalte aan negatieve zuurstofionen. De houten aromatische stoffen die uniek zijn voor het houten huis zijn kalmerende, rustige en gemakkelijk te slapen. Lange tijd zijn er gezondheidszorg, herstel en een lang leven.


De vorm kan worden aangepast aan zijn eigen voorkeuren, Europees, Chinees, enkellaags en dubbellaags. Mooi en praktisch, en op hetzelfde moment met het omringende landschap om elkaar aan te vullen, om uw persoonlijke gewoonte te ontmoeten.


Voor de tientallen miljoenen villa's is het kiezen van een huis van een eigen blokvilla een economische en slimme zet.


Vanwege de relatief grote houttaaiheid is niet gemakkelijk in te klappen of te scheuren, en het hout lichter gewicht, CCTV nieuws werd uitgezonden in Japan aardbeving simulatie-experiment van het houtstructuur gebouw, toen de aardbeving 8 bereikte toen het gebouw net licht beschadigd, dus als niet om het leven van mensen in gevaar te brengen. Bovendien zijn er veel voordelen, zoals een hoge woningbezetting, besparing van decoratiekosten, lange levensduur enzovoort.