Hoogste ontwerp van Japans blokhuis

- Aug 27, 2018-

Het gebouw ligt op de lage hellingen van de bergen. De houten huizen liggen beschut door de bossen en zijn enigszins mysterieus. Ze genieten van de frisse lucht en de gratis airconditioning door de fotosynthese van de bomen. Van een afstand kijkend, neemt het hele gebouw een gebogen ontwerp aan om de behendigheid van het houten huis te vergroten, en de naar buiten uitstekende dakranden en palen kunnen zowel de functie als het magische effect van het verbeteren van het gevoel van ruimte bevredigen. Het ontwerp van de drainage is perfect, met gebruik van de boven- en onderkant van het terrein, de gangen zijn ingericht om zich aan te passen aan het terrein en het beste drainage-effect te bereiken.


De blootgestelde kale stelen beïnvloeden niet alleen het uiterlijk, maar creëren ook een externe spanning en vergroten het gevoel van ruimte. Het enorme transparante kamerhoge glas kan de ogen van de bewoners er geweldig laten uitzien, en ze worden omringd door de natuur, lichaam en geest, badend en stevig.


Architecten gebruiken zelden scheidingswanden. Hij gebruikt enkele ronde houten kolommen voor zachte partities. In tegenstelling tot gewone scheidingswanden, is er een opening van 20 cm tussen elke twee pilaren, zolang de inzittenden de kruising van de ogen kunnen bereiken. Het snijden van de leefruimte bespaart zowel kosten als esthetiek.


De hele houten structuur creëert een reeks treden, treden en gebogen bouwmeubilair. De ontwerper wil het gebouw integreren met de omgeving. Jij hebt mij, ik heb jou. Zoals stromend water, glad en glad; als een lint, leeg en schaduwloos; zoals een slang, geesten en kleurrijk.


De Japanse berghutten zijn ontworpen door de beroemde architecten van de celruimte, een houten huis met één verdieping in het Japanse Gunma, gelegen op de zuidelijke helling van het natuurgebied. Om het milieu te beschermen tegen schade, buigt de ontwerper van het houten huis het gebouw af volgens de contouren van het terrein. Probeer een lappendeken te vormen met de bomen in de bergen.


Taizhou Jiyu Wood Industry Co, Ltd heeft uitstekende vakmanschap en innovatief design. Als je het nodig hebt, neem dan hieronder contact met ons op. We zullen een uniek houten huis voor u aanpassen.


Clare Feng


clare@tzjiyu.com


What's up / Skype: +86 136 5586 8336


Welkom bij mij!