Uniek landschap

- Sep 08, 2018-

Wonen in een houten huis, kunt u ervaren het artistieke concept van de "Mingyue Songs, Qingquan Stones", en hebben een smaak. Het houten huis-tijdperk is een manier van leven. Het verwijst naar de nieuwe residentie in de toeristische schilderachtige plek, met het houten huis-cultuur als de kern ader, de bouw van de houten huis als het karakteristieke landschap, gecombineerd met de natuurlijke omgeving, folk douane en andere vervoerders. levenservaring. De belangrijkste kenmerken zijn natuur, eenvoud, wildheid en vrije tijd. Zijn verschijningsvormen zijn boomhutten, houten huizen en bamboe huizen.


Alternatieve leven - vijf voordelen ter bevordering van de ontwikkeling van toerisme houten huizen


Ten eerste, de verfraaiing van het milieu, bescherming van het milieu en energie opslaan en integratie met de natuurlijke omgeving, het is de beste keuze voor toeristische resorts, recreatieve centra en houten huis villa's.


Ten tweede, de houten structuur en het muur isolatie en warmte-behoud zijn bevorderlijk voor de bescherming van het oorspronkelijke ecologische milieu.


Ten derde, geen terrein, hellingen, Zwemweer, stranden, stranden en daken kunnen worden gebouwd.


Ten vierde, de stijl is rijk, de stijlen zijn divers, de stijl is uniek, en het kan ook worden speciaal ontworpen en aangepast. Kan volledig weerspiegelen de uniciteit en de exotische stijl laten zien.


Ten vijfde, kan het op verschillende niveaus volgens het gedrag van de reizen en de consumptie gedrag van passagiers worden ontwikkeld.


Zware winst - de bouw van houten huizen van toerisme van de bevordering van de drie modellen van de ontwikkeling van de belangrijkste zakelijke


Mode 1: Markt-gedreven


Markt-gedreven houten huizen zijn vakantie huizen die zijn gebouwd rond grote steden (2-3 uur rijden) om te voldoen aan de behoeften van de vrije tijd van de bewoners van de stad. De bouw van dit soort vakantiehuis is afhankelijk van een bepaalde bron-markt, en er zijn ook voorschriften voor vervoer en communicatie-infrastructuur.


Mode 2: Type van de schilderachtige pull


Deze houten huizen zijn ontwikkeld om te dienen van de behoeften van mensen ontspanning en vakantie. Als gevolg van het traditionele concept kiezen de meeste toeristen schilderachtige leisure resorts als bestemmingen. Dus is deze houten huizen zijn gekoppeld aan de schilderachtige plekjes als de ondersteunende voorzieningen voor de schilderachtige plekjes. En ontwikkeling.


Mode 3: Leisure en entertainment faciliteiten


Dit deel van de hutten was oorspronkelijk gemaakt om te voldoen aan de behoeften van individuele ontspanning en vermaak, en vervolgens geleidelijk ontwikkeld en groeide in een houten huis-gemeenschap.


Het houten huis van toerisme, die vastgoedontwikkeling en toerisme en vakantie combineert, is een uitgebreide toerisme en recreatie resort Gemeenschap die integreert verblijf, ontspanning en vermaak, fitness en recreatie, conferentie en vakantie, enz., en heeft brede ontwikkelingsmogelijkheden.


Jiyu hout industrie is gespecialiseerd in het aanpassen van houten huizen voor vele jaren. Verwelkom de klanten om te bezoeken en met ons onderhandelen. Het bedrijf zal blijven samenwerken met kooplieden in binnen- en buitenland zoals altijd!


Clare Feng:clare@tzjiyu.com


What's up / Skype: +86 136 5586 8336


Walcome aan het raadplegen van mij!