Villazicht | Nieuw-Zeeland Evergreen Tree Villa

- Dec 24, 2018-

De villa is omgeven door volwassen groenblijvende bomen. De site van de villa maakt ook deel uit van de bosgordel en de rand van het bos is de weg voor het strand.


De villa is verdeeld in twee delen, de ene is de privacyzone en de andere is de openbare ruimte, wat resulteert in twee kleinere bouwvolumes die onderling verbonden zijn om de architecturale structuur van de hele villa te vormen.


In de privacyzone bevindt zich de slaapkamer en de garage bevindt zich in twee torens, die op twee stinkende stronken lijken. Om de schors van de stronk te vormen, is de buitenkant van de toren bedekt met een laag donkerbruine, ruwe, onregelmatige lamellen.


Het interieur van de villa is als een nieuwe snede van de nieuw gekapte bomen. Alle wanden en plafonds zijn zorgvuldig ontworpen en het meubilair in de villa is gemaakt van hetzelfde lichte hout.


De openbare ruimte is verbonden met twee torens en probeert zich te integreren in de omringende altijd groene bosomgeving door een sterke natuurlijke omgeving en kruisende gebieden tussen gebouwen.


Neem contact met ons op :


clare@tzjiyu.com


Whatsapp / Skype: +86 136 5586 8336