Wat zijn de misverstanden over uw begrip van de constructie van houten huizen!

- Oct 15, 2018-

In de steeds schaarser wordende hulpbronnen van tegenwoordig en de steeds ernstiger wordende milieuvervuiling, promoten mensen ecologische gebouwen en groene gebouwen. Dit is voornamelijk vanuit het perspectief van energiebesparing en vermindering van vervuiling, dat wil zeggen, zoveel mogelijk gebruik maken van nieuwe energiebronnen zoals zonne-energie en windenergie. Natuurlijke verlichting, natuurlijke ventilatie en verminderd energieverbruik. Of het gebouw ecologisch groen is, hangt niet alleen af van het energieverbruik na de voltooiing van de constructie, maar ook van de hulpbronnen en het energieverbruik dat het verbruikt tijdens de bouw. We kunnen zien dat de huidige bouwsector een enorm energieverbruik heeft vanwege de enorme schaal van de constructie, vooral het verbruik van staal, cement en andere materialen. Hout is een hernieuwbare hulpbron, dus echte ecologische gebouwen en groene gebouwen zijn houten constructies.


Vanuit ecologisch oogpunt zijn er drie soorten bouwmaterialen: één is het meest ecologische materiaal, zoals hout, dat kan worden geregenereerd en onuitputtelijk. Het productieproces hoeft geen olie, kolen en andere energie te verbruiken en brengt geen vervuiling met zich mee; Ten tweede moeten metalen materialen zoals staal niet-hernieuwbare bronnen en energie verbruiken en vervuiling veroorzaken, maar ze kunnen worden gerecycled en hergebruikt. Het derde type milieubescherming is het slechtst, zoals cement, bakstenen, enz., Ze verbruiken niet alleen grondstoffen, het brengt vervuiling en is niet gemakkelijk te recyclen.


Naast de bescherming van het milieu heeft houtconstructie ook een belangrijk voordeel omdat het een goede seismische prestatie heeft. Een belangrijk kenmerk van hout is de zekere taaiheid. Bij aardbevingen kan staal met staal niet tot op zekere hoogte terugvallen. Het stijve materiaal "Ning Fen is niet officieel" is gemakkelijk te breken en in te klappen bij het meest schudden en schudden. Bovendien is het materiaal lichter dan andere bouwmaterialen. Zelfs als het huis ter plaatse is tijdens de aardbeving, worden de pilaren en balken vaak gekanteld om te steunen of op te richten, waardoor er ruimte ontstaat om te ontsnappen, wat veel meer risico's met zich meebrengt dan staal en cement. De materialen zijn veel lager. Japan is bijvoorbeeld een aardbevingsgevoelig land en de gebouwen maken gebruik van houtstructuren en materialen, die een prominente rol hebben gespeeld in eerdere aardbevingen.


Veel mensen begrijpen nog steeds de houten architectuur, die niet sterk, ontvlambaar en gemakkelijk nat is. In feite is de echte houten villa niet zo. Onder Jiyu Wood zal de echte houten villa voor u interpreteren.


1. Houten villa's zijn ontvlambaar


Voor hout is de eerste reactie in de hoofden van mensen ontvlambaarheid. Verschillende factoren veroorzaken het verbranden van houten villa's en branden.


In feite is de ontvlambaarheid van houten villa's bevooroordeeld. De houten villa is gemaakt van veel boomstammen. In feite is het niet eenvoudig om een log te ontsteken en deze kan alleen worden ontstoken wanneer het log een klein stukje wordt.


Houten villa's zijn meestal bekleed met brandwerend materiaal op de boomstammen. Het is als het dragen van een brandvrije kleding die het contact tussen de houten villa en het vuur direct kan verbreken.


De mensen die sterven door het vuur zijn meestal omdat de decoratie in het huis brandbare materialen bevat en de verstikking veroorzaakt door de rook en woede snel wordt gegenereerd na het branden. Na doorlopend onderzoek, heeft de brandwerendheid van de houten villa's van ons land zeer strikte normen.


2. houten villa's zijn gevoelig voor verval


De meeste mensen denken dat houten villa's worden veroorzaakt door hout, dus na een lange periode van zon en regen zullen ze verslechteren, waardoor houten villa's worden aangetast en niet kunnen leven.


Houten villa's zijn in feite gemaakt van boomstammen. Houtblokken hebben een zeer lange levensduur, die niet alleen duurzaam is, maar ook goed bestand is tegen kakkerlakken. De moderne technologie is steeds meer ontwikkeld en houten villa's hebben conserveringsmiddelen toegevoegd aan de hedendaagse maatschappij, die de duurzaamheid van houten villa's heeft verhoogd. Garandeer de veiligheid die we gebruiken.


3. de houten villa is niet sterk


Omdat de houten villa is gemaakt van hout. Daarom moeten de stevigheid en veerkracht sterker zijn. Omdat de houten structuur van de houten villa alle sterke punten verdeelt, is de houten villa zelf een lichtgewicht gebouw. Zelfs bij een grote aardbeving kan de verplaatsing van de structurele fundering worden verzekerd om de elastische reset van de houten villa te waarborgen zonder in te storten.


4. de houten villa zal in de winter erg koud zijn


Hout is een goede isolator met geleidbaarheid. Het isolatie-effect van houten villa's is meer dan drie keer zo groot als dat van gewone massieve muren. Of het nu in de koude winter is of in de hete zomer. De houten villa's zorgen ervoor dat de temperatuur in de kamer geschikt is. De houten villa's zijn als de natuurlijke energiebesparende apparaten waarmee we het hele jaar door in het voorjaarsbriesje kunnen baden.


Dus, heb je een verkeerd beeld van het houten huis? Als u vragen heeft over het houten huis, kunt u ons raadplegen ~Clare Feng: clare@tzjiyu.com


Whatsapp / Skype: +86 13655868336


Welkom bij uw advies!