Wat moet je doen om een huisje te bouwen?

- Jun 04, 2018-

  1. Houten hutten zijn geschikt voor allerlei complexe terreinen: houten huizen kunnen op elk slecht terrein worden geplaatst, zoals wateroppervlak, rivierbedding, strand, heuvel, bos, nederzettingsgebied in het mijngebied, enz. Daarnaast zijn de kenmerken van kleine grootte en lichtgewicht zijn meer geschikt voor transport. Slechte omstandigheden op de eilanden en in de bergen.

  2. Duurzame, superieure prestaties: houten villaontwerp met behulp van stalen chassis en gesloten licht stalen skeletstructuur, de algehele prestaties kunnen vergelijkbaar zijn met de auto, met superieure seismische en schokbestendige prestaties. Wanddeel door de binnenoppervlaktelaag, het is samengesteld uit vochtbarrièrelaag, warmte-isolatielaag, structurele laag en buitenafwerkinglaag. Het heeft een goede warmte-isolatie, geluidsisolatie en weersbestendigheid. De hutten zijn allemaal gemaakt van milieuvriendelijke vlamvertragende materialen en zijn geschikt voor bescherming van het milieu en nationale vier-graads brandwerende kwaliteitsnormen.

  3. De installatie is handig en kan worden verplaatst: alle delen van het houten huisontwerp zijn verbonden door bouten, dus de montage en demontage zijn erg handig en de hergebruiksnelheid van de materialen kan meer dan 90% bedragen. Het traditionele huis duurt ongeveer een half jaar, van de civiele bouw tot de voltooiing van de decoratie, in het geval van een langere winterperiode in het regenseizoen zullen omslachtige rapportage- en goedkeuringsprocedures vereist zijn. Het ontwerp van het loghuis keurt productie op ware grootte goed en wordt niet beïnvloed door het weer. Het kan in minder dan een maand worden voltooid, van de bestelling van het hout tot de installatie. Bovendien, blokhuistuinen Het geïntegreerde montageontwerp maakt de installatie nog eenvoudiger, zodat klanten het zelf kunnen doen.

  4. Lange levensduur, dankzij het gebruik van stalen chassis en gesloten licht stalen skeletstructuur voor tuinhout huisontwerp, kan de levensduur meer dan 50 jaar zijn. Het duurt slechts ongeveer 20 jaar om de buitenafwerking van uw favoriete nieuwe materiaal te renoveren en te renoveren. De nieuwe kleur heeft hetzelfde effect als een nieuw huis. De verbouwing van een houten huis is net zo eenvoudig als het samenstellen van een meubel. Het kan door uzelf worden gedaan en het is niet duur.

  5. De uitstekende functie van het houten huis ontwerp: Bouw van het landschap villa houten huis ontwerp seismische weerstand - log constructie in de aardbeving heeft een zeer goede levensveiligheid prestaties, de cabine is gebouwd met behulp van splicing, de belangrijkste structuur is met elkaar verweven.

  6. Duurzaamheid van het houten huis - houtblokkenblokmateriaal is duurzaam, vuurvast, vochtbestendig, kan zich aanpassen aan verschillende klimatologische omstandigheden, maar is ook bestand tegen de beesten en andere aanvallen.


Als u hierin geïnteresseerd bent, kunt u mij raadplegen, ik zal mijn best doen om aan uw behoeften te voldoen.

Bedankt, mijn contactnummer is:


Wat is / Skype: +86 13655868336


E-mailadres: clare@tzjiyu.com