Wat is een houten huis in Noord-Amerikaanse stijl

- Feb 06, 2018-

Er zijn verschillende architecturale stijlen in de wereld. De opkomst van nieuwe houten huizen heeft architecturale stijlen meer en meer overvloedig gemaakt. Wat is nu het houten huis van Jiyu om houten huizen in Noord-Amerikaanse stijl uit te zoeken?


De Verenigde Staten is een immigrantenland. Bijna alle belangrijke etnische groepen van de wereld hebben allerlei architecturale stijlen, vooral in Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Spanje en de Verenigde Staten.


Onderlinge invloed en wederzijdse integratie, en met de verdere versterking van de economische kracht, zijn verschillende vormen van huisvesting aangepast aan verschillende nieuwe functies ontstaan en allerlei prachtige residentiële architecturale stijlen ontstaan naar behoefte. Daarom heeft de bouwstijl van de Verenigde Staten een multivariabele en kleurrijke neiging om te internationaliseren. Amerikaanse architectuur, met name huisvesting, is een verzameling van de moderne essentie van woonarchitectuur. Het integreert ook enkele Amerikaanse culturele elementen zoals vrijheid, levendigheid, innovatie, enzovoort, waardoor het Amerikaanse huis de meest geavanceerde, gehumaniseerde en creatieve residentie ter wereld is.


Daarom is de Noord-Amerikaanse stijl eigenlijk een gemengde stijl. In tegenstelling tot de Europese architectuurstijl, evolueerde het geleidelijk van de ene stap naar de andere. Tegelijkertijd keurde het vele volwassen architecturale stijlen goed, die wederzijdse invloed en integratie hadden.