Welk materiaal gebruikte Jiyu?

- Sep 05, 2018-

Gissing welk materiaal gebruikten Ji Yu?


Met de hete hout markt in de afgelopen jaren, binnenlandse massief houten grondstoffen geweest in het kort aanbod, dus iedereen geleidelijk aan hun bezienswaardigheden in het buitenland verschoven vind je hoge kwaliteit hout. Met zijn harde kwaliteit en de geur en de excellentie van hout, Russische Pinus sylvestris heeft het gewonnen van de liefde van talloze consumenten. De houten huizen gemaakt door Jiyu Wood worden alle geïmporteerd uit Russische scotch pine. Dus, wat zijn de voordelen van Russische Scotch Pine? Laat Xiaoji u om erachter te komen nemen!


Russische Pine - wat is Russische Pine?


Russische scorpion is een groenblijvende naaldboom met een hoogte van 15-20 meter, een maximum van 30 meter en een maximale diameter (maternale doorsnede) van ongeveer 1 meter. De kroon is te breed ovale ovale, en de oude schors is dik, met de lengterichting kloven, donker bruin, en vaak schilferige. De schors in het bovenste gedeelte van de romp is erg dun, bruinachtig geel of lichtgeel en de dunne huid valt af. Pinus sylvestris var. mongolica is een positieve boomsoorten. De luifel is schaars. De naalden zijn meestal geconcentreerd op het oppervlak van de boom. Wanneer het laterale licht in het bos ontbreekt, is de stam natuurlijk snel gesnoeid. Wanneer het geïsoleerd of laterale licht is voldoende, de laterale takken en naalden zijn weelderige, en de jonge bomen zijn onder het bladerdak. Slechte groei. Het heeft de kenmerken van sterke koude weerstand, sterk aanpassingsvermogen, hoge weerstand tegen stress en lange levensduur, en heeft vele toepassingen.


Russische Pine - de voordelen van Russische Pine


1, de textuur is goed. Russische Pinus sylvestris is een karakteristieke berg-vormige houtnerf en het touch oppervlak heeft een goede textuur. Het is zeer effectief nadat ze gebruikt om meubels en vloeren te maken. Russische Scotch Pine is een zeer goede keuze voor het vervaardigen van massief houten buitenmuren of het maken van massief houten vloeren.


2, goede taaiheid. Russische Scotch Pine heeft uitstekende taaiheid en kan worden verwerkt tot verscheidene gebogen vormen volgens de behoeften. Het is heel mooi. Dit soort prestaties staat garant voor de praktische uitvoerbaarheid van Russische scotch pine en verschillende soorten producten kan produceren. Op hetzelfde moment heeft dit kenmerk van Russische scotch pine ook een heleboel gemak voor de verwerking en de productie van massief houten meubels, die erg populair bij het merendeel van de fabrikanten is.


3, goede textuur. Ruslands scorpion pine is stevig in textuur, met een stevige structuur en een lange levensduur. Het wordt gebruikt in de productie van veel oude deur- en roosters.


4, hoogwaardig. Ruslands Pinus sylvestris is van een hogere rang. Het is geschikt voor het maken van Europese aandoende houten huizen en Chinese stijl klassieke houten huizen. Het heeft een sterk gevoel van volheid. De massief hout is statig en stabiel, maar de prijs is lager dan die van binnenlandse massief houten producten.


Dankzij de informatie over Russische scotch pine geïntroduceerd door Xiaoji, volgens mij hebt u een voorlopige begrip van Russische scotch pine. In de huidige markt warm hout, en binnenlandse hout aanbod is schaars, Russische Pinus sylvestris is een zeer goede keuze. Ruslands Pinus sylvestris var. sylvestris niet alleen dicht bij China, maar ook bespaart is een heleboel vracht, en de textuur is uitstekend. De Russische Scotch Pine, die in Siberië groeit, heeft hoge koude tolerantie en het hout is erg sterk. De marktvooruitzichten voor Russische scotch pine zijn daarom ook zeer breed. Wat denk je?


Jiyu Wood richt zich op ontwerp, innovatie en productie van houten huizen. Als je het nodig hebt, kunt u ons raadplegen ~


Clare Feng: clare@tzjiyu.com


What's up / Skype: +86 136 5586 8336


Welkom voor uw raadpleging.