Waar is het houten structuurhuis?

- Jul 09, 2018-

De huidige fast-food levensstijl en de overwerkte werkdruk hebben ertoe geleid dat steeds meer stedelingen ernaar verlangen terug te keren naar de natuur en de meest primitieve willen vinden; vooral sommige middenklasse mensen, misschien genoeg van de feestende stad. Moe van de intriges van de werkplek, ze zijn niet langer trots op de luxe commerciële woningen in het stadscentrum, maar wijzen geleidelijk de locatie van het huis naar de buitenwijken, schilderachtige plekjes en op andere plaatsen, waar je vrij kunt ademen, hoor je de vogels schreeuwen. Het geluid van de bladeren laat het hart en de natuur praten.


In de buitenwijken, schilderachtige plekjes en andere plaatsen, zijn de vakwerkhuizen een van de beste keuzes, en een van de beste keuzes voor kwaliteit en smaak. De blokhutten zijn ingetogen en onconventioneel, niet overdreven, en het unieke natuurlijke temperament. De kwaliteit van de mensen die om comfort geven, heeft de voorkeur.


Dus, waar is dit huis zo goed, het kan zo populair zijn bij mensen ~


1 goede isolatieprestaties, warm in de winter en koel in de zomer

Volgens onderzoek uitgevoerd door het National Laboratory van New York, is het enige gebouw in de wereld dat echt groen en milieuvriendelijk is, een houten structuurhuis, dat 50% - 70% energie-efficiënter is dan gewone huizen in cement en bakstenen; en een houten structuurmuur met een wanddikte van 70 mm. De thermische isolatieprestaties zijn gelijk aan de 280 mm bakstenen muur.


2 geluidsisolatie prestaties zijn goed

Laagwaardige en poreuze structuren op houtbasis, evenals geluidisolerende wanden en vloersystemen, zijn goed voor het verminderen van geluidsoverdracht. Bovendien heeft het zachte weefsel op het oppervlak van het hout een zeer kleine echo, waardoor het binnengeluid van nature helder en geschikt is. Door de goede isolatie van hout hebben gebouwen in houtskeletbouw niet het probleem van percussieve geluidstransmissie die gebruikelijk is in beton.


3 sterke aardbevingsbestendigheid

De houten gebouwen hebben goede prestaties op het gebied van de levensveiligheid bij de aardbeving. De houten huizen zijn meestal gebouwd met beton, de hoofdstructuur is verspringend en de natuurlijke flexibiliteit van het hout kan energie absorberen en dissiperen, zodat het de impact van seismische golven effectief kan weerstaan. Daarom kan effectief worden voorkomen dat de seismische kracht die wordt geabsorbeerd in een grote aardbeving instort.


4 korte bouwperiode

Bij de productie van huizen met log-gestuurde structuur kan bijna 100% fabrieksprefabricage worden gerealiseerd. De site kan bijna onbewogen zijn en kan in korte tijd worden samengesteld. De installatie van het huis kan in korte tijd worden voltooid; het hoofdgedeelte van het 150 vierkante meter tellende twee verdiepingen tellende blokhuis Constructie duurt slechts 24 uur.


5 besparing op renovatiekosten

Natuurlijke houtconstructiematerialen kunnen veel renovatiekosten besparen, omdat de houtblokken zelf de beste decoratie zijn en de gezondheidsproblemen veroorzaakt door moderne composiet decoratiematerialen worden geëlimineerd. U hoeft alleen sanitair, keukengerei en meubilair te regelen om in gebruik te blijven. .


In Noord-Amerika en andere plaatsen, vanwege de overvloedige houtbronnen, zijn houten huizen altijd de belangrijkste manier geweest voor lokale mensen om huizen te bouwen. Hoewel de bouwkosten in andere landen hoger zijn dan andere materialen, zorgen de uitstekende eigenschappen en het hoge wooncomfort ervoor dat velen het leven najagen. De kwaliteit midden en hoge klasse is bereid om ervoor te betalen. De sombere leefomgeving van het dorp is fascinerend. De unieke leefomgeving is hartverscheurend, moe van de koude atmosfeer van de stalen bouwsteenstructuur en het houten huis herontdekt de elegante, stille en natuurlijke landelijke atmosfeer die al lang ontbrak.Over ons: Wij zijn een professionele houten huis fabrikant in China voor 10 jaar, we hebben high-tech en rijke ervaring, als je wat kennis wilt hebben over houten huizen of je bent geïnteresseerd in houten huis, dan kan je contact met mij opnemen:


Clare Feng: clare@tzjiyu.com


Wat is / Skype: +86 13655868336


Wachten op uw raadpleging ~ Bedankt!