Waarom houden buitenlanders van het houten huis

- May 28, 2018-

Degenen die in het buitenland zijn geweest weten dat houten huizen bijna overal in het buitenland te zien zijn, maar er zijn er relatief weinig in het land. Je ziet hoe buitenlanders van houten huizen houden. Waarom houden buitenlanders van houten huizen? Veel mensen vinden het moeilijk om dit te begrijpen. Xiao Bian heeft geleerd dat levende hutten erg goed zijn voor de gezondheid van mensen, en ze zijn groen en hebben een sterke weerstand tegen aardbevingen. Ze zijn zeer comfortabel om in te leven. Bovendien zijn er andere voordelen:


1. Korte bouwperiode:

De houtstructuur en de onderdelen van het blokhuis zijn gestandaardiseerd en in de fabriek in serie geproduceerd en vervolgens naar de locatie getransporteerd om de assemblage tot stand te brengen en de constructiekwaliteit kan worden gegarandeerd. De bouwperiode is kort, slechts 7 ~ 14 werkdagen.2. Goede schokbestendigheid:

Vanwege zijn lichte gewicht heeft het huis met de houten structuur relatief weinig seismische kracht die wordt geabsorbeerd door de aardbeving. Het structurele systeem van het space-box-type, bestaande uit de vloer en de muur, kan met elkaar communiceren, zodat het de aardbeving niet te veel zal beïnvloeden.


3. Koel in de winter en koel in de zomer:

Omdat hout een thermische isolator is, is de thermische isolatie van hout onder de conditie van dezelfde wanddikte 16 keer hoger dan die van standaard beton, 40 keer hoger dan staal, 1600 keer hoger dan aluminium en sneller in warmtedissipatie. Om af te koelen in de winter en koel in de zomer.


4. Zowel vocht als ademende eigenschappen:

Wanneer het uniforme vochtgehalte van hout lager is dan 18%, kunnen termieten niet overleven. Het hout dat wordt gebruikt voor de bouw heeft een zware en speciale droogbehandeling ondergaan, zodat het vochtgehalte slechts 12% of minder is. Als het houten huis kan worden opgericht na het vaststellen van een speciale verwering, kan corrosiebescherming, antimeeldauw, antikraakverf voor houtstructuurbescherming worden verlengd. De levensduur van de cabine.


Hoe vuurbestendige prestaties van houten huis

Hoewel de voordelen van houten huizen talrijk zijn, denken veel mensen dat de brandveiligheid van houten huizen slecht is. Wat is de waarheid? Ik ben van mening dat de hoogte van de brandwerendheid van een blokhut veel te maken heeft met het materiaal en de brandwerende middelen. Over het algemeen is het houtmateriaal goed, wordt het brandwerende middel toegevoegd en is de vuurbestendige prestatie ervan goed. Anders is het slecht. Dit probleem wordt voor iedereen geanalyseerd.


Voor brandhout in blokhutten kunnen ook brandwerende materialen worden gebruikt voor secundaire bouwmethoden. Speciale brandpreventie-informatie kan worden toegepast op de binnenmuren van het blokhut, maar de kosten zullen veel hoger zijn. Ook worden brandpreventiematerialen gebruikt in de binnenmuren van het blokhut om het blokhut te maken. De oorspronkelijke textuur en de geur van houtblokken zijn sterk verminderd.


De meeste mensen denken dat brandbare houtsoorten, zolang een beetje ontsteking zal branden, in feite, anders, in feite, hoe meer dik het oorspronkelijke hout, des te eenvoudiger het niet te wijzen, net zoals we barbecueën op dezelfde tijd, moeten we eerst betrek relatief eenvoudig Verbrande kranten of vuurtjes zijn hetzelfde als langzaam brandende houtskool. Ze moeten op de lange termijn worden verwarmd om te blijven branden. Dit komt omdat bij grote stukken hout, zelfs als er een brand aan de buitenkant is, dit een laag verkoolde laag aan de buitenkant vormt. Isolatie en warmte-reductiefunctie, omdat de thermische geleidbaarheid van de gecarboniseerde laag zelf slechts 1/2 / 1/3 van het hout is, zodat het de brandsnelheid kan vertragen. Bovendien kan het hout na een kwartier branden ongeveer 60% van de oorspronkelijke houtsterkte behouden. De veiligheid is hoger dan die van ijzer en aluminium structurele materialen die na 3 tot 5 minuten verbranding zachter worden.


Over het algemeen kan de brandwerendheid van houten huizen nog steeds beter zijn dan die van betonnen gebouwen. Daarom hoeven mensen zich hier geen zorgen over te maken bij het kopen van houten huizen. Over het algemeen zijn houten huizen een goede keuze voor accommodatie. Daarom, als de ouders de behoeften of belangen van het houten huis in dit gebied hebben, wacht Jiyu Wood Industry op u!