Waarom is het huisje zo populair? JiyuWooden, vertel je wat.

- Apr 25, 2018-

Het houten huis is de standaard keuze van thuis in Europa, Amerika, Japan en andere plaatsen. Nu, na vele jaren van ontwikkeling, is de technologie behoorlijk volwassen geworden. Het houten huis is over het algemeen gebouwd van natuurlijk hout met geurige geur en geen vervuiling. Het heeft de kenmerken van warme winter, koele zomer, vochtbestendig en warmte-isolerend. Finse houten huizen hebben een lange bouwgeschiedenis en meer dan 90% van de gezinswoningen in Noord-Amerika maken gebruik van houten constructies.

Mensen hebben al duizenden jaren houten structuren gebruikt. In het oude China werd hout ook gebruikt als het belangrijkste bouwmateriaal. Over het algemeen kunnen huizen die houten constructies gebruiken honderden jaren worden gebruikt en na ongeveer 50 jaar moeten er betongebouwen worden herbouwd. Relatief gezien worden houten constructies langer gebruikt.

Taizhou Jiyu is gevestigd in Linhai, provincie Zhejiang en werd opgericht in 2010. Het is een bekend houten huisbedrijf dat ontwerp, productie, verkoop en service integreert. Russische dennen en Canadese SPF-profielen werden geselecteerd als grondstoffen en huizen in houtconstructies werden verwerkt met behulp van anticorrosie-, vlamvertragende en anti-insecttechnologieën van wereldklasse. Het bedrijf heeft eersteklas technisch personeel, professionele productie-apparatuur, unieke productietechnologie en 's werelds geavanceerde anti-corrosie, anti-insecten, vlamvertragende behandelingstechnologie. Het bedrijf kan verschillende soorten houten huizen en houten villa's ontwerpen en produceren volgens de eisen en behoeften van klanten. Het heeft eersteklas productie-uitrusting en productieproces.

Naast het warme en koele klimaat in de winter en de zomer, heeft het houten huis van Jiyu ook kenmerken zoals vochtwerende isolatie, ademende ventilatie, enz., En zit het ook vol met diepgaand cultureel erfgoed. In Meiyujijie gebruikt het houten huis zijn eigen unieke eigenschappen om de automatische vochtopname te maximaliseren. Als het weer droog is, laat het water uit het hout ontsnappen. Het is gewoon een natuurlijke, droge en natte regelaar.

Het hout dat wordt gebruikt in het houten huis van Jiyu heeft antibacteriële, bacteriedodende en insectenwerende effecten. Het is een multifunctioneel en gezond huis met veel voordelen, zoals milieubescherming, gezondheid, veiligheid, natuur en comfort. We kunnen allerlei stijlen ontwerpen op basis van de behoeften van onze klanten. De bouwsnelheid is snel. Alle bouwmaterialen in het huis zijn puur natuurlijk hout. De milieubescherming is gezond, de structuur is stabiel en heeft een zeer goede seismische prestatie. Om te voldoen aan de behoeften van gezonde, veilige en comfortabele woningen is de enige keuze voor menselijke woningen

Jiyu houten huis keurt peesstructuur, de belangrijkste structuur geïnterlinieerde verbinding, voor de algehele verbetering van de stabiliteit van het huis. Als een soort bouwmateriaal staan de seismische eigenschappen van hout buiten twijfel. Het hout is zeer veerkrachtig, dus de energie die wordt ontvangen door houten gebouwen op de grond zal kleiner zijn dan die van andere materialen. Een ander voordeel van de houtstructuur is dat het de ontvangen energie zeer goed kan absorberen en consumeren.

Het is echter bewezen dat de houten structuur de stabiliteit van de constructie onder verschillende extreem zware omstandigheden kan garanderen. Zelfs als een sterke aardbeving het hele gebouw van de fundering scheidt, kan het de integriteit van de constructie behouden. De grote elastische structuur van de houtstructuur, de impact van de ogenblikkelijke energie en de hoge weerstand hiertegen, is de beste aardbevingsbestendige structuur in alle bouwconstructies. Na de Kobe-aardbeving in 1995 in Japan was het in feite een houten constructie die niet kon uitstaan. gebouw.

Houten structuur huizen in het bouwproces Shigongfangbian, geen vervuiling van het milieu, geen bouwafval, hout is een puur natuurlijke ideale bouwmaterialen, kies houten structuur huizen, zodat u kunt genieten van de natuurlijke en gezondheid veroorzaakt door de oorspronkelijke ecologische gebouwen.