Houten interpretatie-informatie over de SPF

- Apr 27, 2018-

Met het oog op de kwaliteit van het houten huis, de materialen van de SPF voor de huizen gebouwd door Jiyu, een fabrikant van houten huis, worden geïmporteerd SPFs. Vandaag, komt de Kat brengt u op de hoogte van het SPF-profiel!

SPF is een bos van de kurk geproduceerd in Canada. De drie letters zijn de Engelse afkorting van spruce-pine-fir. Het is een belangrijke commerciële zacht hout boom soorten groep geproduceerd in Canada. Als gevolg van zijn rechtheid, intensiteit gewichtsverhouding verwerkbaarheid, waarde en beschikbaarheid, de boom soorten groep uitgegroeid tot de meest gebruikte boom soorten groep in de bouw. Aangezien de SPF langzaam in het koude noorden van Canada groeit, de textuur is strak en haar gewrichten zijn klein, wat bevorderlijk is voor de productie van meer rechte en stabiele hout.

SPF verpakking: SPF vooral: concrete molding billet sjablonen, huisvesting frames, planken vloer en muur onderdelen, schuine balken of structurele materialen, compartiment hoek materialen, verzamelen van platen, interieur wandpanelen, enterprise wandpanelen, boekenkasten, indoor wandpanelen, laminaten en verpakkende materialen, enz... , kan worden gemaakt in een aanhangwagen, pad bestuur, vak.

SPF: Rechte houten patroon, fijne textuur; Het kernhout is Milky, licht geel of licht bruin, en de kant materiaal is melkachtig wit; Zacht materiaal, lichte kwaliteit, uitstekende duurzaamheid, niet gemakkelijk te kromtrekken vervorming; De prestaties van de nagel is goed; Zelfklevende, gekleurde en geschilderde eigenschappen zijn goed; Het wordt voornamelijk gebruikt voor gebouwen, molens, deelvensters, deuren, houten ornamenten, panelen, mooie houten meubelen, gewone meubels, speelgoed, ambachten, muziekinstrument onderdelen, Jewelry Boxes jewelry boxes, dozen, vleermuizen, enkele platen, houten nagels en sjablonen.

PF standaard materialen zijn beoordeeld door onafhankelijke ratingbureaus volgens relevante normen. Het is een meer betrouwbare specificatie materiaal dat voldoet aan de vereisten van de specificatie. Vervolgens zien het niveau beschrijving, het gebruik en de opwerking gebruikt:
Niveau J oppervlakte vormgeving / visuele inspectie. Geen defect, geen defect, geen buigen, bukken en vervorming. Kracht en uitstraling zijn de belangrijkste kenmerken. Top bouwmaterialen. Gebruikt voor het bouwen, huisvesting frame, rekken van de vloer en wandmontage. Meubels / stoffering materiaal, oppervlakte uiterlijk op rechte randen / visuele inspectie. Zeer weinig gebreken, zeer weinig gebreken, weinig buigen, bukken en vervorming. Kracht en uitstraling zijn de belangrijkste kenmerken. Bedek met NLGA van niveau 2 afdrukken.

Niveau 2 van de NLGA classificatie regel, geen visuele inspectie. Enige defecten, gebreken, bochten, bogen en verstoringen toegestaan door de NLGA-indeling standaard bestaan. Sterkte is het belangrijkste kenmerk. Bedek met NLGA van niveau 2 afdrukken. Standaard bouwmaterialen die bestemd zijn voor de Noord-Amerikaanse regio. Gebruikt voor de meeste van de woningbouw in de Verenigde Staten. Gebruikt voor frame, rekken van de vloer en wandmontage. Meubels / decoratieve materialen.
Nuttige niveau (niveau 3) het nuttig niveau van de NLGA waardering van regels. Het gebruik is gelijkaardig aan het economisch niveau. Minder verlies voor opwerking. Bouwmaterialen voor de lagere rang. Voor tijdelijke bouwprojecten. Geschikt voor opwerking. Verwijst naar het hout geprint. Deur / venster leeg. Productie van meubilair en pallets.
Het laagste niveau van economische niveau (niveau 4). Voor tijdelijke bouwprojecten. Beton gegoten geprint. Geschikt voor opwerking. In uw kamer gebruiken. Verwijst naar het hout geprint. Deur / venster leeg. Industriële verpakkingen. De billet van meubilair en plaatwerk.

Begrijpt u alle? Ken jij meer over hout? Als je iets nodig hebt, neem dan gerust contact op met de Kat.