Houtstructuur Waardering | Warm Manor Restaurant

- Jan 04, 2019-

Het restaurant Noma ligt tussen de twee meren in de wijk Christiania en heeft een traditioneel restaurantconcept, waarbij de keuken centraal staat in de ruimte rondom de aankomsthal, de lounge, de barbecueplaats, de wijnproeverij en de privé-eetruimte. Eromheen.


Deze lay-out stelt de koks in staat om in elke hoek van het restaurant te kijken, terwijl elke gast ook weet wat er achter de schermen gebeurt.


Het met glas overdekte pad verbindt deze 'gebouwen' in het gebouw, waardoor koks en gasten het weer, de zon en de seizoenen op elk moment kunnen voelen, waardoor de natuurlijke omgeving een integraal onderdeel wordt van de culinaire ervaring.


Een breed dakraam en een reeks verschuifbare ramen brengen het zicht op de buitentuin in het interieur. Buiten het restaurant worden drie afzonderlijke glazen kamers gebruikt als bloembollenkamers, testkeukens en bakkamers. Gasten kunnen een wandeling maken tussen deze gebouwen en op Scandinavië geïnspireerde materialen en bouwtechnieken ervaren.


De barbecue is een inloop-, ruime lodge en de lounge is een warme ruimte met een open haard die volledig uit baksteen bestaat.


Het 100 meter lange gelijkvloerse magazijn heeft de gebouwen rond de keuken verder verbeterd. De oorspronkelijke betonnen omhulling werd bewaard en in een grote houten plank geplaatst voor het bewaren en weergeven van artikelen.


Alle backofficefuncties zijn geconcentreerd in dit gebied, waaronder de voorbereiding van de keuken, gistkamer, aquarium, glazen pot, mierenboerderij en personeelsrustruimte. Gasten die door het gebouw slenteren, kunnen af en toe de activiteiten en experimenten achter het restaurant zien.


Neem contact met ons op:


Clare Feng


Whatsapp / Skype: +86 136 5586 8336