Hout dat wordt gebruikt in oude gebouwen

- Aug 22, 2018-

Het hout dat veel wordt gebruikt in oude gebouwen in het zuiden van de Yangtze-rivier is meestal gemaakt van boomstammen en gezaagde planken. De meest gebruikte is spar. Het wordt niet vaak genoemd als de spar die wordt gebruikt voor saunaborden. Het is ook nuttig voor dennen, gierst, eucalyptus, ceder, Nanmu. . . (Buitenlands geïmporteerd hout, van structuur tot decoratie, er zijn Europese rode den, Noord-Amerikaanse spar, rode ceder, Amerikaanse zuidelijke den, Russische scotch pine, Amerikaanse rode libel, gele schorpioen, Douglas spar, Nieuw-Zeeland radiata pine, hemlock, ananasraster , mahonie ...


Vandaag zal ik het gebruik van verschillende soorten hout in oude gebouwen introduceren:


Chinese spar


Het wordt meestal gebruikt voor pilaren, gordingen, gordingen, watchboards en strips in de houten structuur van zalen en paviljoens. De anticorrosieprestaties en compressieprestaties van de Chinese zilverspar zijn stabiel, niet gemakkelijk om geïnfecteerd te worden door insecten, en het hout is licht en niet gemakkelijk te vervormen. Het is een ideaal bouwmateriaal. De stijfheid van de drukkracht van de pols is erg goed en de seismische prestaties zijn ook goed.


Pijnboom


Het wordt niet veel gebruikt in oude gebouwen. Over het algemeen zijn kolommen, balken, vlotten, schoffels, enz. Niet gemaakt van grenen hout. De hardheid is beter dan die van dennen, maar de anticorrosie- en insectenafstotende eigenschappen zijn niet zo goed als die van dennen, en de afbuiging van den is groot en het is gemakkelijk te kraken en te vervormen. Bovendien wordt de oliezak niet goed gehanteerd en is er in de toekomst een probleem van olielekkage. Pijnboom wordt gebruikt wanneer de kosten overdreven worden overwogen, maar het moet worden gebruikt na anti-corrosie en ongediertebestrijdingsmaatregelen. Het wordt vaak gebruikt in sommige grasframe-onderdelen en enkele gebogen en met gras begroeide zichtplanken.


Millet, olm

Deze twee soorten zijn gemaakt van stoer hout. De oude gebouwen worden vaak gebruikt om een aantal dragende structuren te maken, zoals de deurbalk van de opening, de balken van de diepte, de bloemenmandbalken van de bloemenmandhal, de hoekliggers en de kolomkopshoutspruiten. .


Cipres

Het wordt vaak gebruikt voor decoratie (of klein houtwerk) en raften, houten platen in de echte deur, het invoegen van horizontale platen op de muurplaat, houten hamers in de gereedschappen, Luogu-kopieerborden in de metselaar en ook gebruikt om vlakke liggers te maken. .


Toon


Gewoonlijk gebruikt voor het buigen, buigen van hoeken en houtsnijwerk zoals trap hoek leuningen, Boeddha beelden, schoonheid afhankelijk van (Wu Wang vertrouwen op) de voet materiaal, bloemplaat, emmer boog ang, enz. (Ook gebruikt als de folk garderobe, voedsel doos materiaal)


Nanmu


Over het algemeen wordt het alleen gebruikt in de bouw van tempels, paleizen en high-end hallen, en de kolommen zijn gemaakt van nanmu. Sommige bloemhallen in Liangjiangnan hebben ook een aantal balken, kolommen of gedeeltelijk versierd met nanmu.


Ginkgo


Vaak gebruikt in geavanceerde houtdecoratie. Omdat het niet gemakkelijk is om te vervormen, is het hout fijn en glad en gemakkelijk te graveren. Het wordt vaak gebruikt in houtdecoratie, vloerbedekkingen, plaques, uithangborden en fijn gesneden sandwichpanelen in de hal.


Na het lezen van de introductie van deze bossen, weet jij meer over hout?


Over · Jiyu Wood Industry


Taizhou Jiyu Wood Industry Co., Ltd. is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, bouwen en exporteren van houten constructies. Het bedrijf heeft een geavanceerd ontwerpteam voor houtconstructies en professionele productie- en installatietechnici. Het kan het houten huis aanpassen aan de behoeften van klanten en diensten leveren aan klanten op een uitgebreide en systematische manier. Welkom bij raadplegen!


Als u geïnteresseerd bent in, neem dan contact met ons op: Clare Feng: +86 13655868336


clare@tzjiyu.com


Wat is er aan de hand / Skype: +86 13655868336