Houten villa | hernieuwbaar natuurlijk, ecologisch en duurzaam

- Mar 26, 2018-

Hout is universeel en mooi voor de mensheid en het staat het dichtst bij de mensheid in alle bouwmaterialen. "

- Wright


Een elegante, comfortabele, romantische houtstructuur heeft veel mensen in de ogen getrokken. Misschien kun je een gezondere leefomgeving hebben voor zijn groene materiaal. Misschien komt dat omdat de houten villa relatief goedkoop is.


Er zijn ook veel voordelen van houtstructuur, zoals:

1. comfort: een buitenlandse instantie die gespecialiseerd is in natuurwetenschappelijke onderzoeksinstellingen heeft een enquête uitgevoerd in 30 onderzochte gevallen, verblijft in een houten huis met 30 gevallen van langdurig verblijf in de residentiële bevolking van staalgewapend beton, de gemiddelde levensverwachting van 9 -11 jaar hoger dan de laatste!


De 2. aardbeving in Japan 1995 Kobe aardbeving, de houten structuur vanwege zijn eigen voordelen, de schade veroorzaakt door heel weinig, die in staat is om een snelle ontwikkeling van houten huizen in Europa en Japan en Zuid-Korea en andere landen te veroorzaken.


3. energiebesparing en milieubescherming: in de zomer is de temperatuur van de binnenlucht in houten huizen 2,4 lager dan die van bakstenen betonnen constructiebehuizing en 4 keer hoger in de winter.


4. het leven: vanwege de kwaliteit betreft ondersteunende materialen, moderne houten ruwweg kan bereiken 50-70 jaar van het leven, volledig voldoen aan de eisen van de binnenlandse woonlevensstijl


5. bouwperiode: houtstructuur villa alleen 8-16 weken (inclusief decoratie) kan worden voltooid


6. anticorrosion en vochtbestendigheid: de lichte houten structuur buitenmuur door het leggen van waterdicht ademend membraan, kan een "ademend gebouw" vormen.


7. economie 8. vuurvaste prestaties


Wanneer we uitgeput zijn door echt huis, werk, omgeving enzovoort, is een warm en gezond huis nodig voor ieder van ons. Een houten huis heeft zo'n effect dat je een ongekende ontspanning krijgt.