Houten huis type

- Aug 04, 2018-

De voordelen van houten huizen voor mensen zijn voor iedereen duidelijk. Veel ontwikkelde landen wonen graag in houten huizen omdat ze groen leven voorstaan, en houten huizen hebben dit voordeel. Houten gebouwen in landen als Japan, Canada en de Verenigde Staten hebben allemaal hun eigen unieke smaken. Dit biedt ons ook veel waardevolle ervaring in de ontwikkeling en het ontwerp van houten huizen. Op dit moment zijn er hoofdzakelijk drie soorten woningbouw in houtconstructies, balk-kolom houtstructuur, goed droog houtstructuur en lichte houtstructuur.


1. Straal-kolom structuursysteem


De balk-kolomstructuur is een traditionele vorm van houten gebouw. Het is een transmissiesysteem met hoofdkracht met grote overspanningen en kolommen. Zowel verticale als horizontale belastingen worden gedragen door de balk-kolomstructuur en uiteindelijk doorgegeven aan de fundering. De balken, kolommen en gordingen zijn meestal gemaakt van massief hout (log of vierkant), glulam en andere materialen. De op hout gebaseerde structuurpanelen worden gebruikt als afdekkingen voor de vloer en het dak, en metalen bevestigingsmiddelen worden gebruikt om de componenten te verbinden. Vóór het verschijnen van metalen onderdelen, wordt de 榫 卯 gebruikt om te verbinden en gebruiken de naden soms houten pinnen zonder metalen onderdelen. Houten balkenconstructies worden veel gebruikt in religie, huisvesting, industrie, handel, scholen, sport, amusement en openbare gebouwen.


2. Goed droog structuursysteem


De goed droge structuur, ook bekend als het houtsnedevlot, is een typisch woonhuis van de Scandinavische en Russische nationaliteiten. Het heeft de voordelen van een warme winter en een koele zomer en is duurzaam. De goed drogende bouwwijze, traditioneel uitgehouwen met hout en handbijl, heeft een hoorn, is erg gestandaardiseerd en netjes, dus mensen noemen het een houtsnede boudoir. De eerste stap bij het bouwen van een houtsnede boudoir is om de fundering te leggen, de fundering is steen, en het moet worden gecementeerd. De tweede stap is het deksel, waarbij het dikkere hout laag op laag op de onderste laag wordt geplaatst en de tweede laag op de tweede laag. In het geval van het bouwen van een houtsnede boudoir, is er meestal geen behoefte aan spijkers. Meestal worden houten wiggen gebruikt. Eerst wordt het hout in een gat geboord en vervolgens versterkt met houten wiggen. De traditionele methode om een houtsnede te maken, is om een mos te leggen. Het mospad zit in het midden en de voordelen zijn niet luchtdicht. In de winter is 30 ° C tot 40 ° C, met mos onder de druk, gelijk aan het cement in de opening, luchtdicht, de winter is erg warm en de zomer is erg koel. Nadat het houtsnede-mortuarium is bedekt, kunt u de houtwasolie aan de buitenkant borstelen om de oorspronkelijke kleur van het hout te behouden. Je kunt ook je favoriete kleur schilderen op basis van de verschillende hobby's van elk huishouden. De houtsneden zijn gemaakt van origineel (rond) hout, vierkant hout en gelijmd hout.


3. Licht houten structuursysteem (2 * 4 systeem)


De Noord-Amerikaanse lichte houten frameconstructie is een structurele vorm die bestaat uit een uniforme en dicht verbonden schakel van een klein deel van het onderdeel. Het bestaat uit een hoofdconstructiedeel (structureel skelet) en secundaire structurele elementen (wandpanelen, vloerpanelen en dakpanelen). De laag wordt onderworpen aan verschillende belastingen en draagt uiteindelijk de belasting over aan de fundering. De decoratieve laag wordt aan beide zijden van de structuurlaag aangevuld, die de kenmerken economie, veiligheid en flexibele structuur heeft. De houten framestructuur kan worden gebruikt voor eengezinsvilla's en -appartementen en commerciële eigendommen binnen vier verdiepingen. Wanneer deze structuur goed is ontworpen, kan een deel van het structurele systeem belastingen met grote overspanningen weerstaan en overbrengen, maar het kan ook in andere grote industriële en civiele gebouwen worden gebruikt.


Ok, ik heb de populariteit van houten huiskennis gezien. Weet jij meer over het houten huis?

Het houten huis kan ons lichaam en geest echt ten goede komen. Neem voor ons groene leven contact met ons op!


Clare Feng


e-mail: clare@tzjiyu.com


What's up / Skype / Wechat: +86 13655868336