Je zei dat je de hut leuk vond

- May 23, 2018-

U zei dat er onkruid rond de cabine is, in feite is het niet verschrikkelijk, met een beetje werk kan worden gewist. Als je ver weg wilt kijken, kun je je blik verlengen en de ronding van je gedachten is niet eenzaam. U zei: het oude hek is volwassen, maar zag de Swan niet leeg van de holding misser, misschien is de Swan naar het zuiden verhuisd, als ik me kan haasten vóór haar migratie, zal hij u warmte en wensen sturen.


Je zei dat er zo'n stilte rond de hut zou zijn. Je wilde achter het huis een grote rivier graven, een lange brug met negen bochten aan de rivier bouwen en groene Bihe in Hanoi planten. Je moet de vissen en de garnalen zien springen. Je moet het geluid van kikkers horen. Je stelt je de helling van de oever van de rivier voor, en je plant ook wilgen, en je plant rouwvlinder mirte niet ver van elkaar. En zorg voor beschutting tegen de regen en hang een schommel onder de dakrand.


U zei, graag zien dat het eerste licht 's morgens in het houten huis schijnt, streel uw luie gezicht zorgeloos. Je zei ook dat je 's morgens graag opstaan om het haar langzaam te kammen, zoals de talloze geheimen op de grond te kammen. Als je ziet dat de lucht donker en helder is, verhoog je ook de fijne wijn in de beker. Toen je zei dat je dit las, had je een glimlach in je hart? Zie je de schoonheid van het houten huis, ook de glimlach van je lippen niet kunnen oprapen?


U zei, de sneeuw in de winter, stil houten huis, als u rustig de nacht voor de kachel kunt horen schuiven, wat voor soort comfort? Je zei dat je nieuwsgierig moest zijn, waarom zou je niet verwijzen naar de herfstwindjacht, hoofd om de luchtganzen te tellen die naar het zuiden vliegen, is het niet een artistieke opvatting? Echter, een dergelijke scène of minder vermelding, wie zou graag in de regen vallen, met een liefde voor regen, zie de tijd zo stil?


Je zei, is de nacht de ochtend of het sterrenlicht, het meest favoriete ding om te doen is in het gras liggen om de sterren te tellen, maar ook graag op het meer te zitten om te genieten van het avondlandschap. Je zei, in feite, je kent de uitbreidingscurve die de ontbrekende bevat, wanneer het de droom is dat de wijn het geheugen komt, zou je graag een paar blije oren naast je lippen hebben, luisterend naar je stelen en tegen jezelf praten . Vanaf dat moment heeft je hart niet langer de hete hitte, gebruik je het houten huis om bloemen te bewonderen, schrijf de hele lente!