Nul energie-vakantiehuis

- Jan 11, 2019-

Het vakantiehuis is gelegen in een resort-plan in een historische mijnbouw gebied in de Cascade Mountains van Washington State, waar het klimaat koud in de winter is en heet in de zomer. Het ontwerpthema is "net-zero", die duurzame moderne architectuur met recycleerbare inheemse materialen combineert.


De ingang foyer en galerie maken een elegante entree naar de belangrijkste woonkamer en energie besparen. Deze aparte kamer heeft een dubbele functie. Naast een receptie, is deze eenvoudige bediening vergelijkbaar met een lucht-vergrendeling die de koude winter en zomer hittegolven blokkeert. Het opvallende dak cantilever maakt gebruik van een passieve zonne-strategie te dekken van de zomerzon en winterzon te voeren. Het grote dak creëert een beschutte buiten en entree ruimte.


De gewelfde plafonds van de belangrijkste woonkamer en eetkamer worden ondersteund door blootgestelde staal-hout structuren, en de vloer tot het plafond ramen bieden vrij uitzicht van de Vensters. De concrete schoorsteen, die is samengesteld uit enorme houten planken, wordt de focus van de belangrijkste woonkamer.


De concrete schoorsteen en de vloer kunnen worden gebruikt als een radiator om de binnentemperatuur binnen een aangename bereik. Het hoofdhuis heeft twee master slaapkamers en één stapelbed slaapkamer. Aparte stapelbed slaapkamer met de vermakelijke ruimte en extra slaapkamer suites. De twee-auto garage heeft een elektrische auto opladen station, een wijnkelder en ruim voldoende opslagruimte.


Contacteer ons: Clare FengWhatsapp/Skype: +86 136 5586 8336


Welkom bij mij geraadpleegd.