China Voorverpakte Comfortabele Houten Huis In De Stad

China Voorverpakte Comfortabele Houten Huis In De Stad

Houten huis is de beste voor het leven. Het dennenhout, als enig materiaal, heeft meer karakters. Het komt uit het natuurlijke en heeft vochtbestendige en niet-vervuiling. Het leidt tot het huis comfortabel en goed in milieu. De groef- en tongstructuur maakt het huis stevig, schokbestendig en veilig. Vanwege elk houtsoort is het huis volgens de opbouw van het huis aangepast in onze fabriek, het huis is makkelijk te monteren en te demonteren en gemakkelijk te houden.
Praat nu

Productdetails


China geprefabriceerde comfortabele houten huis in de stad

Materiaal: Pijnboomhout

Dikte: Naargelang de eigenlijke basisbehoefte maken we meestal het ontwerp van onszelf en bouwen houten huis op dikke 12mm, 18mm, 21mm, 28mm, 36mm, 48mm, 70mm, etc. Natuurlijk zijn de ideeën van de klant welkom. Bijvoorbeeld,

Onderdelen van materiaal
Dakstralen 70mm * 150mm dennenbos
Dakplaat 18mm * 90mm dennenbos
Wall Board 70mm * 150mm dennenbos
Deur 70mm * 150mm dennenbos
Venster Aluminium en glas
Grade Beam 70mm * 150mm dennenbos
Floor Board 28mm * 150mm dennenbos
车间生产1_看图王.jpg

Werkkamer:

Alle productieprocessen worden afgerond in onze eigen fabrieken.


图片3.jpg

Structuur:

Groef en tong;

Mortice en tenon joint.

集装箱装箱图片.JPG

Verzenden

Verpakking: Elk deel van het artikel wordt afzonderlijk met een polystrip gesneden.Houten huizen zijn ontworpen en aangepast volgens de eigenlijke basis en het speciale verzoek van de huiseigenaar.

2014129154858_看图王.jpg De perfecte ontwerpen van de klant zijn uitstekend!


Als u geïnteresseerd bent in ons china geprefabriceerde comfortabele houten huis in de stad gemaakt in China, welkom in groothandel de kwaliteit en milieuvriendelijke houten huis van onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek