'Groen Huis' Voor Groen Leven, Ecologisch Houten Huis In Platteland

'Groen Huis' Voor Groen Leven, Ecologisch Houten Huis In Platteland

Houten huis is de beste voor het leven. Het dennenhout, als enig materiaal, heeft meer karakters. Het komt uit het natuurlijke en heeft vochtbestendige en niet-vervuiling. Het leidt tot het huis comfortabel en goed in milieu. De groef- en tongstructuur maakt het huis stevig, schokbestendig en veilig. Vanwege elk stuk hout voor het huis is in onze fabriek aangepast aan de hand van het fundamentele verzoek. Het huis is gemakkelijk uit te rusten en te demonteren, en makkelijk in goede staat te houden.
Praat nu

Productdetails

'Groen huis' voor 'groen leven', ecologisch houten huis op het platteland

Materiaal: Pijnboomhout

Dikte: We hebben meestal veel verschillende maten om bij elkaar te passen. Klanten kunnen kiezen uit hun speciale ideeën. Een voorbeeld hier voor uw referentie als bellow,

Onderdelen van materiaal
Dakstralen 70mm * 150mm dennenbos
Dakplaat 18mm * 90mm dennenbos
Wall Board 70mm * 150mm dennenbos
Deur 70mm * 150mm dennenbos
Venster Aluminium en glas
Grade Beam 70mm * 150mm dennenbos
Floor Board 28mm * 150mm dennenbos


图片3.jpg

Structuur: Groef en tong;

Mortice en tenon joint.

Verpakking: Elk deel van het artikel wordt afzonderlijk met een polystrip gesneden.


0d96f36fd17412fd.jpg

De houten huizen zijn ontworpen en aangepast aan de hand van de eigenlijke basis en het verzoek van de huiseigenaar.Als u geïnteresseerd bent in ons 'groene huis' voor het groene leven, ecologisch houten huis in platteland gemaakt in China, welkom in de groothandel van de kwaliteit en milieuvriendelijke houten huis van onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek