Europees Standard Pine Houten Huis

Europees Standard Pine Houten Huis

Productspecificatie / Modellen Europees houten standaardhuis Art.nr .: JYW5137 Productgrootte: W519 * D (376 + 120) * H8000px Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout Wanddikte: 36mm of 48mm Verpakking: Elk onderdeel van dit artikel is afzonderlijk vastgemaakt Door poly strip Totale oppervlakte (vierkante meter): 25,73 ...
Praat nu

Productdetails

Productspecificatie / Modellen

Europees houten standaard huis

Art.nr .: JYW5137

Product grootte: W519 * D (376 + 120) * H8000px

Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout

Muurdikte: 36mm of 48mm

Verpakking: Elk deel van dit artikel wordt afzonderlijk door polystrook gespannen

Totale oppervlakte (m2): 25.73 (binnen vloeroppervlak: 19.51 + gang verdieping: 6.22)

Producteigenschap

1). Eenvoudige installatie: eenvoudig installatieproces en geen specifieke vaardigheden zijn betrokken, dus alleen korte training nodig is.

2). Eenvoudige Decoratie: Tegels kunnen direct op het oppervlak van het paneel worden aangebracht en kunnen op elk moment worden gespoten, geboord, installeert

3) .Spaar ruimte, geld besparen: In vergelijking met traditionele 120mm baksteen, kan een 75mm Mufti-Space Wall Panel 4-6% bruikbare gebied toevoegen.

4). Hoge sterkte: Kan gebruikt worden in hoge gebouwen (Geen vervorming en geen kraken)

5) .Atti-seismische en Impact-resistentie: met wetenschappelijke structuur (alveolaire binnenste structuur)

Toepassing

Aangezien het houten huis de winter warm is en in de zomer koel is, wordt het veel gebruikt in het leven en landschap, dat erg populair is in Europa en Amerika.

Gedetailleerde foto's

image001.png


image002.png


Als u geïnteresseerd bent in ons Europees houten huis in hout in China, verwelkomt u de kwaliteit en milieuvriendelijke houten woning van onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek