Factory Made Small Log Cottage

Factory Made Small Log Cottage

Productspecificatie / Modellen Fabrieksgemaakte log cottage Artikelnr .: JYW5852 Productgrootte: W585 * D (520 + 200) * H9250px Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout Wanddikte: 36mm of 48mm Verpakking: Elk onderdeel van dit artikel wordt apart getrap Door poly strip Totale oppervlakte (vierkante meter): 42.12 (binnenkant ...
Praat nu

Productdetails

Productspecificatie / Modellen

Fabriek gemaakt log huisje

Art.nr .: JYW5852

Productgrootte: W585 * D (520 + 200) * H9250px

Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout

Muurdikte: 36mm of 48mm

Verpakking: Elk deel van dit artikel wordt afzonderlijk door polystrook gespannen

Totale oppervlakte (vierkante meter): 42.12 (binnen vloeroppervlak: 30.42+ gangen vloeroppervlak: 11.70)

Producteigenschap

1) .High Quality Grondstoffen. We gebruiken kwalitatief hoogwaardige Russische pijn- en Canadese SPF als grondstof. Hoewel proces zoals gerookt drogen, d-vet, verwerking van taaiheid en evenwicht vochtgehalte om het effect van insectenpreventie te krijgen.

2). Aangepaste dienst. Wij bieden professioneel design volgens de vraag van klanten. Elk Eurasiaans huis heeft niet alleen een mooie uitstraling, maar ook met goede eigenschappen van anti-seismische, windweerstand, enz. We maken geen huis, maar maken een huis veilig!

3). Comfortabele interieur structuur. Niet alleen buitenkant, maar ook interieur mooi design, Eurasian houten huis proberen om elke klant een betere levensstevredenheid te bieden. Tijdens het ontwerp, zullen we ook rekening houden met natuurlijke ventilatie en dagverlichting.

4). Korte bouwtijd.

Productie: ongeveer 45 dagen

Installatie: ongeveer 20 dagen

Wij kunnen de ingenieurs verzenden om de bouw te begeleiden als er behoefte is.

Toepassing

Aangezien het houten huis de winter warm is en in de zomer koel is, wordt het veel gebruikt in het leven en landschap, dat erg populair is in Europa en Amerika.

Gedetailleerde foto's

image001.jpg


image003.jpg


Als u geïnteresseerd bent in onze fabriek gemaakte kleine log cottage gemaakt in China, welkom in de groothandel van de kwaliteit en milieuvriendelijke houten huis van onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek