Goede Kwaliteit Spruce Houten Log House

Goede Kwaliteit Spruce Houten Log House

Productspecificatie / Modellen Goede kwaliteit houten logboek Artikelnr .: JYW4040 Productgrootte: W400 * D400 * H8250px Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout Wanddikte: 36mm of 48mm Verpakking: Elk deel van dit artikel wordt apart door de strook losgemaakt. Gebied (vierkante meter): 16 Factory Feature ...
Praat nu

Productdetails

Productspecificatie / Modellen

Goede kwaliteit houten log huis

Art.nr .: JYW4040

Productgrootte: W400 * D400 * H8250px

Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout

Muurdikte: 36mm of 48mm

Verpakking: Elk deel van dit artikel wordt afzonderlijk met een polystrip gesneden

Totale oppervlakte (vierkante meter): 16

Factory Feature

1.We hebben ingenieurs en ontwerpers die meer dan 15 jaar ervaring hebben met ons.

2.De strikte implementatie van product testen, grondige training, veld toezicht en onderzoek en ontwikkeling stelt ons in staat om de integriteit van ons product en de tevredenheid van onze consumenten te waarborgen.

3.In de afgelopen jaren zijn we er trots op dat elke klant tevreden is met ons product en service.Bcs we altijd denken dat de tijd de beste inspectie is van onze kwaliteit

Toepassing

Aangezien het houten huis de winter warm is en in de zomer koel is, wordt het veel gebruikt in het leven en landschap, dat in Europa en Amerika erg populair is.

Gedetailleerde foto's

image001.pngimage002.png


Als u geïnteresseerd bent in onze goede kwaliteit spar hout houten huis gemaakt in China, welkom in de groothandel de kwaliteit en milieuvriendelijke houten huis van onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek