Vakantie Houten Huis Gemaakt In China

Vakantie Houten Huis Gemaakt In China

Productspecificatie / Modellen Houten logboekje Artikelnr .: JYW5872 Productgrootte: W585 * D (520 + 200) * H9250px Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout Wanddikte: 36mm of 48mm Verpakking: Elk onderdeel van dit artikel wordt afzonderlijk vastgemaakt Door poly strip Totale oppervlakte (vierkante meter): 42.12 (binnenkant ...

Productdetails

Productspecificatie / Modellen

Vakantie houten log huis

Art.nr .: JYW5872

Productgrootte: W585 * D (520 + 200) * H9250px

Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout

Muurdikte: 36mm of 48mm

Verpakking: Elk deel van dit artikel wordt afzonderlijk met een polystrip gesneden

Totale oppervlakte (vierkante meter): 42.12 (binnen vloeroppervlak: 30.42+ gangen vloeroppervlakte: 11.70)

Producteigenschap

1). Al het hout dat we gebruiken worden vanuit Canada en Rusland ingevoerd. Hoogwaardig Rusland dennenhout, SPF en sparren zijn toegepast in de productie van onze prefab houten huizen om de stabiliteit en duurzaamheid ervan te waarborgen.

2) Al het geïmporteerde hout is door middel van hete behandeling om zijn levensduur en prestaties te verbeteren door de invloed van het temperatuurverschil op hout te verminderen.

Toepassing

Aangezien het houten huis de winter warm is en in de zomer koel is, wordt het veel gebruikt in het leven en landschap, dat in Europa en Amerika erg populair is.

Gedetailleerde foto's

image001.jpgimage003.jpg


Als u geïnteresseerd bent in onze vakantiehouten huis gemaakt in China gemaakt in China, welkom in de groothandel van de kwaliteit en milieuvriendelijke houten huis van onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek