Luxe Design Prefab Houten Huis voor het Leven

Luxe Design Prefab Houten Huis voor het Leven

Productspecificatie / Modellen Vrijstaand houten huis Art.nr .: JYW20800 Productgrootte: W2080 * D800 * H12450px Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout Wanddikte: 70 of 100 mm Verpakking: Elk deel van dit artikel wordt apart door de strook losgemaakt. Product Feature 1). Energie efficiënt Hout is een ...

Productdetails

Productspecificatie / Modellen

Vrijstaand houten huis

Art.nr .: JYW20800

Productgrootte: W2080 * D800 * H12450px

Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout

Muurdikte: 70 of 100 mm

Verpakking: Elk deel van dit artikel wordt afzonderlijk door polystrook gespannen

Producteigenschap

1). Energie efficiënt

Hout is een natuurlijke isolator en is zeer effectief in het isoleren van kou en warmte. Dit betekent dat u een aanzienlijke hoeveelheid energie besparen in vergelijking met stenen, beton en stenen huizen. Naast een goede thermische isolator is hout ook een uitstekende geluidsabsorber, waardoor houten huizen warm, ontspannend en vredig zijn.

2) .Economisch efficiënt

Door de manier waarop deze soorten gebouwen worden geconstrueerd en de zorgvuldige planning van hun constructie, zijn ze snel te bouwen in vergelijking met gebouwen gemaakt van materialen zoals steen of beton. Deze snelle bouw vormt een aanzienlijke monetaire besparing.

3) .Architectuur veelzijdig

Onze ontwerpen maken het makkelijk om wijzigingen en wijzigingen aan te brengen in uw bouw. Het maken van toevoegingen, het veranderen van de plotmaat of het verplaatsen van kamers binnen het ontwerp zijn allemaal haalbaar, zodat u het huis in de gewenste stijl kunt krijgen. Of het nu een conventioneel huis of iets moderner en donkerder is, de keuze is van jou.

4). Milieuvriendelijk

Deze gebouwen zijn gemaakt van duurzaam en duurzaam hout van bossen in het noorden van Finland en geproduceerd zonder fossiele brandstoffen, en zijn niet alleen milieuvriendelijk met betrekking tot waar ze vandaan komen en hoe ze daar komen, maar wat ze doen wanneer ze worden gebouwd: houten structuren Help het milieu actief door het absorberen en opslaan van atmosferische CO2.

5). Natuurlijk product

Gegroeid in de schone, zuivere lucht van Noord-Finland, waar rendieren en elanden zwerven wild en laven, een perfecte indicator van schone lucht, groeit in overvloed, ons hout is zowel natuurlijk als organisch. Een mooi, sterk product dat door de natuur wordt geleverd.

Toepassing

Aangezien het houten huis de winter warm is en in de zomer koel is, wordt het veel gebruikt in het leven en landschap, dat erg populair is in Europa en Amerika.

Gedetailleerde foto's

image001.jpg


image003.jpg


Als u geïnteresseerd bent in onze luxe ontwerp prefab houten huis voor het leven gemaakt in China, welkom in de groothandel van de kwaliteit en milieuvriendelijke houten huis van onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek