Buiten Houten Log Cabin

Buiten Houten Log Cabin

Productspecificatie / Modellen Buitenhutje Artikelnr .: JYW0205 Productgrootte: W465 * D665 * H8750px Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout Wanddikte: 36mm Dak- en vloerdikte: 18mm Verpakking: Elk onderdeel van dit artikel wordt apart door poly Strip Totale oppervlakte (vierkante meter): 30.92 ...

Productdetails

Productspecificatie / Modellen

Buiten log cabin

Art.nr .: JYW0205

Productgrootte: W465 * D665 * H8750px

Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout

Muurdikte: 36mm

Dak- en vloerdikte: 18mm

Verpakking: Elk deel van dit artikel wordt afzonderlijk met een polystrip gesneden

Totale oppervlakte (vierkante meter): 30.92 (binnen vloeroppervlak: 21.62 + gang vloeroppervlakte: 9.3)

Producteigenschap

1) .Knock-down verpakking; Omdat het hele huis wordt afgebroken door één pc per pc, is het makkelijker te verzenden door een 40ft container.

2) .Gebruik van de tong-en-groef interlocking houten structuur, dus het hoofddeel is gebouwd zonder schroeven. Dan is het huis sterk genoeg om schokbestendig te zijn.

3). Met de voordelen van vochtbestendig, stevig, vervuilingvrij, is het houten huis bekend als adembenemend huis.

4). Gemakkelijk assembleren.

Toepassing

Aangezien het houten huis ongeveer 30m² heeft, is het geschikt voor mensen om vakanties dichtbij de meer, het strand en de voet van de heuvel te hebben.

Gedetailleerde foto's

image001.png


image003.png


Als u geïnteresseerd bent in onze buiten houten blokhut gemaakt in China, welkom in de groothandel van de kwaliteit en milieuvriendelijke houten huis van onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek