Grote Luxe Houten Villa In Het Gebied Voor Vakantie

Grote Luxe Houten Villa In Het Gebied Voor Vakantie

Houten villa is de beste voor het leven. Het dennenhout, als enig materiaal, heeft meer karakters. Het komt uit het natuurlijke en heeft vochtbestendige en niet-vervuiling. Het leidt tot het huis comfortabel en goed in milieu. De groef- en tongstructuur maakt het huis stevig, schokbestendig en veilig. Vanwege elk stuk hout voor het huis is in onze fabriek aangepast aan de hand van het fundamentele verzoek. Het huis is gemakkelijk uit te rusten en te demonteren, en makkelijk in goede staat te houden.

Productdetails

Grote luxe houten villa in het veld voor vakantie

Materiaal: Pijnboomhout

Dikte: Verschillende dikte wordt gebruikt voor verschillende structuur houten villa. We gebruiken ze meestal als het voorbeeld als de bellow in regelmatige,

Onderdelen van materiaal
Dakstralen 70mm * 150mm dennenbos
Dakplaat 18mm * 90mm dennenbos
Wall Board 70mm * 150mm dennenbos
Deur 70mm * 150mm dennenbos
Venster Aluminium en glas
Grade Beam 70mm * 150mm dennenbos
Floor Board 28mm * 150mm dennenbos

De selectie van de klant zal zeer aandacht krijgen.


图片3.jpg


Structuur: Groef en tong;

Mortice en tenon joint.

Verpakking: Elk deel van het artikel wordt afzonderlijk met een polystrip gesneden.


004kCZklty6QnQMoEHi9c.jpg

De houten villa's zijn ontworpen en aangepast aan de hand van de eigenlijke basis en de speciale aanvraag van de huiseigenaar.
Als u geïnteresseerd bent in onze grote luxe houten villa in het vakgebied voor vakantie in China, verwelkomt u de kwaliteit en milieuvriendelijke houten woning uit onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek