Groot Houten Huisdorp

Groot Houten Huisdorp

Houten huis is de beste voor het leven. Het dennenhout, als enig materiaal, heeft meer karakters. Het komt uit het natuurlijke en heeft vochtbestendige en niet-vervuiling. Het leidt tot het huis comfortabel en goed in milieu. De groef- en tongstructuur maakt het huis stevig, schokbestendig en veilig. Vanwege elk houtsoort is het huis volgens de opbouw van het huis aangepast in onze fabriek, het huis is makkelijk te monteren en te demonteren en gemakkelijk te houden.
Praat nu

Productdetails

Groot houten huisdorp

Materiaal: Pijnboomhout

Dikte: Er zijn veel verschillende dikke hout voor het maken van huis. We hebben meestal 12mm, 18mm, 21mm, 28mm, 36mm, 48mm, 70mm ... enz. Wij gebruiken hout volgens het eigenlijke verzoek van het huis. Bijvoorbeeld,

Onderdelen van materiaal
Dakstralen 70mm * 150mm dennenbos
Dakplaat 18mm * 90mm dennenbos
Wall Board 70mm * 150mm dennenbos
Deur 70mm * 150mm dennenbos
Venster Aluminium en glas
Grade Beam 70mm * 150mm dennenbos
Floor Board 28mm * 150mm dennenbos

图片15.jpg


Structuur: Groef en tong;

Mortice en tenon joint.

Verpakking: Elk deel van het artikel wordt afzonderlijk met een polystrip gesneden.


20160501212542_185.JPG


De houten huizen zijn ontworpen en aangepast aan de hand van de eigenlijke basis en de speciale aanvraag van de huiseigenaar.


De perfecte ontwerpen van de klant zijn uitstekend!Als u geïnteresseerd bent in ons grote houten huisdorp dat in China is gemaakt, verwelkomt u de kwaliteit en milieuvriendelijke houten woning van onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek