Vrije tijd Prefab Houten Huis In Voorstad

Vrije tijd Prefab Houten Huis In Voorstad

Houten huis is de beste voor het leven. Het dennenhout, als enig materiaal, heeft meer karakters. Het komt uit het natuurlijke en heeft vochtbestendige en niet-vervuiling. Het leidt tot het huis comfortabel en goed in milieu. De groef- en tongstructuur maakt het huis stevig, schokbestendig en veilig. Vanwege elk houtsoort is het huis volgens de opbouw van het huis aangepast in onze fabriek, het huis is makkelijk te monteren en te demonteren en gemakkelijk te houden.
Praat nu

Productdetails


Vrije tijd prefab houten huis in voorstad

Materiaal: Pijnboomhout

Dikte: 12mm, 18mm, 21mm, 28mm, 36mm, 48mm, 70mm en hoger. We gebruiken ze gewoonlijk volgens de eigenlijke noodzaak van huis. Natuurlijk kunnen klanten hun kiezen volgens hun ideeën. Hier is een voorbeeld voor verwijzing,

Onderdelen van materiaal
Dakstralen 70mm * 150mm dennenbos
Dakplaat 18mm * 90mm dennenbos
Wall Board 70mm * 150mm dennenbos
Deur 70mm * 150mm dennenbos
Venster Aluminium en glas
Grade Beam 70mm * 150mm dennenbos
Floor Board 28mm * 150mm dennenbos


图片17.jpg


Structuur: Groef en tong;

Mortice en tenon joint.

Verpakking: Elk deel van het artikel wordt afzonderlijk met een polystrip gesneden.


20160415180136_189_看图王.JPG


Houten huizen zijn ontworpen en aangepast volgens de eigenlijke basis en het speciale verzoek van de huiseigenaar. Ideeën van de klant zijn welkom!
Als u geïnteresseerd bent in ons vrijetijdsvoorbereid houten huis in voorstad in China, verwelkomt u de kwaliteit en milieuvriendelijke houten woning van onze fabriek in groothandel. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek