Vrije tijd, eenvoudig en goedkoper houten huis In het Park

Vrije tijd, eenvoudig en goedkoper houten huis In het Park

Het houten huis is het beste voor het leven. Het dennenbos, heeft als de zool, meer tekens. Het komt uit de natuurlijke en heeft vocht bewijs en niet-verontreiniging. Zij leiden tot het huis comfortabel en goed in het milieu. De groef en tong structuur maken het huis stevig, stootvast en veiligheid. Omdat elk stuk van hout voor het huis is aangepast in onze fabriek volgens de werkelijke verzoek van de Stichting. Het huis is gemakkelijk worden uitgerust en uit elkaar halen, en makkelijk te houden in goede staat.
Praat nu

Productdetails

Vrije tijd, eenvoudig en goedkoper houten huis in het park

Het heeft meestal ontworpen en aangepast volgens de werkelijke grond vorm door onze fabriek volgens de huiseigenaar idee.

Structuur: Groove en tong gezamenlijke

Materiaal: Grenen hout

De dikte van het hout: 18mm, 28mm, 36mm, 48mm, 70mm, klanten kunnen de grootte van materiaal selecteren, de prijs is natuurlijk ook anders.

Asfalt shingle daken: klant kan kiezen elke kleur als hij wil.

图片09.48.04.jpg

微信图片_20170817142756.jpg

微信图片_20170817142828.jpg

Als u geïnteresseerd in onze vrije tijd, eenvoudig en goedkoper houten huis in het park gemaakt in China bent, Welkom bij de groothandel de kwaliteit en de eco-vriendelijke houten huis uit onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende Chinese fabrikanten gespecialiseerd in de productie houten huis. Wij accepteren ook de aangepaste bestellingen.

Onderzoek