Natuurlijke En Gezonde Houten Villa

Natuurlijke En Gezonde Houten Villa

Houten Villa, een vrijstaande vrijstaand huis met twee houten vloeren. Het materiaal is Russisch dennenhout, dat is met meer mannelijke en uitstekende anti-koude. De villa is vochtbestendig, anti-seismisch en goed in gezond. Het is aangepast volgens de basis en het speciale verzoek van de klant.
Praat nu

Productdetails

Natuurlijke en Gezonde Houten Villa

Netto vloeroppervlak: 163 m 2

Bruto vloeroppervlak: 121 m 2

Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout

Dikte: 70mm

Verpakking: Elk deel van dit artikel wordt afzonderlijk door polystrook gespannen

Producteigenschap

1). Thermische isolatie, wallboard gebruikt energiebesparende panelen, warmtebehoud en energiebesparende effect is opmerkelijk.

2). Koude brug effectieve afscheiding, geavanceerde technologie kan effectief afgesneden buiten naar binnen temperatuur geleiding om binnenste temperatuur stabiliteit te waarborgen.

3). Brandbeoordeling voor klasse A, om brandgevaren uit te schakelen.

4). Verplaatsing is handig, mobiel geïntegreerd containerhuis, kan volledig worden verplaatst door vorkheftruck en kraan, kan worden vervoerd door totaal, verpakkingstransport en bulkvervoer op 3 verschillende manieren.

5). Modulair ontwerp, geïntegreerde productie, onze complete set van leveringen verbetert de productiecyclus en werksnelheid. Uitstekende seismische prestatie van wind, lage basisvereisten, kan perfect reageren op diverse omgevingen.

Toepassing

Aangezien het houten huis de winter warm is en in de zomer koel is, wordt het veel gebruikt in het leven en landschap, dat erg populair is in Europa en Amerika.

Welkom in groothandel de kwaliteit en milieuvriendelijke houten villa van onze fabriek als u geïnteresseerd bent. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in de productie van de houten villa. Aangepaste bestellingen worden geaccepteerd.

Als u geïnteresseerd bent in onze natuurlijke en gezonde houten villa gemaakt in China, welkom in de groothandel van de kwaliteit en milieuvriendelijke houten huis van onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek