Natuurlijke stevig houten huis gemaakt In China

Natuurlijke stevig houten huis gemaakt In China

Houten huis is het beste voor het leven. Het dennenbos, heeft als de zool, meer tekens. Het komt uit de natuurlijke en heeft vocht bewijs en niet-verontreiniging. Het leidt tot het huis comfortabel en goed in het milieu. De groef en tong structuur maken het huis stevig, stootvast en veiligheid. Vanwege elk stuk van hout voor het huis is aangepast in onze fabriek volgens de Stichting werkelijke verzoek, het huis gemakkelijk is te worden uitgerust en demonteren en eenvoudig te houden in goede staat.
Praat nu

Productdetails


Natuurlijke stevig houten huis gemaakt in China

Materiaal: Grenen hout

Dikte: 12mm 18mm 21mm, 28mm, 36mm, 48mm, 70 mm en omhoog, we hebben veel verschillende dik hout voor het maken van huis. Klanten kunnen kiezen het volgens hun idee. We gebruiken ze meestal volgens het ontwerp dat is gemaakt door onze ontwerper. Hier is een voorbeeld voor,

Delen van materiaal
Roof Beam70 mm * 150 mm grenen hout
Dak Board18 mm * 90 mm grenen hout
Muur Board70 mm * 150 mm grenen hout
Deur70 mm * 150 mm grenen hout
VensterAluminium en glas
Rang Beam70 mm * 150 mm grenen hout
Vloer Board28 mm * 150 mm grenen hout

图片15.jpg

Structuur: Groove en tong;

Tapgat en tenon gezamenlijke.

Verpakking: Elk onderdeel van het item is afzonderlijk vastgebonden door poly strip.


集装箱装箱图片.JPG

                                    Scheepvaart


16350941.jpgHet houten huis worden ontworpen en aangepast volgens de feitelijke stichting en de huiseigenaar speciaal verzoek.


Klant perfect ideeën zijn uitstekend!Als u geïnteresseerd in onze natuurlijke stevig houten huis gemaakt in china gemaakt in China bent, Welkom bij de groothandel de kwaliteit en de eco-vriendelijke houten huis uit onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende Chinese fabrikanten gespecialiseerd in de productie houten huis. Wij accepteren ook de aangepaste bestellingen.

Onderzoek