Nieuwe prachtige houten huis, mooi en comfortabel

Nieuwe prachtige houten huis, mooi en comfortabel

Houten huis is het beste voor het leven. Het dennenbos, heeft als de zool, meer tekens. Het komt uit de natuurlijke en heeft vocht bewijs en niet-verontreiniging. Het leidt tot het huis comfortabel en goed in het milieu. De groef en tong structuur maken het huis stevig, stootvast en veiligheid. Omdat elk stuk van hout voor het huis is aangepast in onze fabriek volgens de werkelijke verzoek van de Stichting. Het huis is gemakkelijk worden uitgerust en uit elkaar halen, en makkelijk te houden in goede staat.
Praat nu

Productdetails

Nieuwe prachtige houten huis, mooi en comfortabel

Materiaal: Grenen hout

Dikte: We hebben veel grootte in dikke, 12mm, 18mm, 21mm... 70mm... enz. En we meestal gebruiken volgens de nodige van het huis in de structuur. Clients idee zijn natuurlijk welkom!

图片3.jpg

Structuur: Groove en tong;

Tapgat en tenon gezamenlijke.

Verpakking: Elk onderdeel van het item is afzonderlijk vastgebonden door poly strip.

00300194165_e79462ad.jpg


De houten huizen zijn ontworpen en aangepast volgens de feitelijke stichting en de huiseigenaar speciaal verzoek. Hartelijk welkom op de details te bespreken met ons!Bent u geïnteresseerd in onze nieuwe prachtige houten huis, mooie en comfortabele gemaakt in China, Welkom bij de groothandel de kwaliteit en de eco-vriendelijke houten huis uit onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende Chinese fabrikanten gespecialiseerd in de productie houten huis. Wij accepteren ook de aangepaste bestellingen.

Onderzoek