Kwaliteit goedkoop klein houten huis In het Park

Kwaliteit goedkoop klein houten huis In het Park

Houten huis is een milieu huis voor het leven. Het heeft een eenvoudige structuur door groove en tong gezamenlijke en elke onderdelen zijn gemaakt van hout. Het is niet alleen stevig maar ook eenvoudige en makkelijk te assembleren. Deze structuur van het huis is sterk genoeg om wind, aardbeving, en heeft goede waterdichte prestaties.

Productdetails


Kwaliteit goedkoop klein houten huis in het park

Materiaal: Grenen hout

Dikte: Er zijn veel verschillende dik hout voor het maken van huis. Het meestal aangepast door client en we gebruiken ze volgens het ontwerp tekening door ons. Het omvat meestal 12mm 18mm 21mm, 28mm, 36mm, 48mm, 70mm, enz. Klant ideeën zijn welkom! Een voorbeeld hieronder, voor

Delen van materiaal
Roof Beam70 mm * 150 mm grenen hout
Dak Board18 mm * 90 mm grenen hout
Muur Board70 mm * 150 mm grenen hout
Deur70 mm * 150 mm grenen hout
VensterAluminium en glas
Rang Beam70 mm * 150 mm grenen hout
Vloer Board28 mm * 150 mm grenen hout

 

     车间生产1_看图王.jpg集装箱装箱图片.JPG图片1.jpg

Structuur: Groove en tong;

Tapgat en tenon gezamenlijke.

Verpakking: Elk onderdeel van het item is afzonderlijk vastgebonden door poly strip.

7967640_101847269130_2_看图王.jpgDe houten huizen zijn ontworpen en aangepast volgens de feitelijke stichting en de huiseigenaar speciaal verzoek.Als u geïnteresseerd in onze kwaliteit goedkoop klein houten huis in het park gemaakt in China bent, Welkom bij de groothandel de kwaliteit en de eco-vriendelijke houten huis uit onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende Chinese fabrikanten gespecialiseerd in de productie houten huis. Wij accepteren ook de aangepaste bestellingen.

Onderzoek