Eenvoudig En Levendig Houten Huis Voor Vakantie

Eenvoudig En Levendig Houten Huis Voor Vakantie

Houten huis is een milieuhuis voor het leven. Het heeft een eenvoudige structuur door groef- en tonggewricht, en elk onderdeel is gemaakt van hout. Het is niet alleen stevig maar ook eenvoudig en makkelijk te monteren. Deze structuur van het huis is sterk genoeg om wind, aardbeving en goede waterdichte prestaties te bieden.
Praat nu

Productdetails


Eenvoudig en levendig houten huis voor vakantie

Materiaal: Pijnboomhout

Dikte van hout: 12mm, 18mm, 21mm, 28mm, 36mm, 48mm, 70mm en hoger. Klanten kunnen kiezen uit hun ideeën. Wij gebruiken ze gewoonlijk volgens de noodzakelijke van het huis. Hier is een voorbeeld voor verwijzing,

Onderdelen van materiaal
Dakstralen 70mm * 150mm dennenbos
Dakplaat 18mm * 90mm dennenbos
Wall Board 70mm * 150mm dennenbos
Deur 70mm * 150mm dennenbos
Venster Aluminium en glas
Grade Beam 70mm * 150mm dennenbos
Floor Board 28mm * 150mm dennenbos

图片4.jpg

Structuur: Groef en tong;

Mortice en tenon joint.

Verpakking: Elk deel van het artikel wordt afzonderlijk met een polystrip gesneden.

图片6.jpg


De houten huizen zijn ontworpen en aangepast aan de hand van de eigenlijke basis en de speciale aanvraag van de huiseigenaar. Ideeën van de klant zijn welkom!Als u geïnteresseerd bent in ons eenvoudige en levendige houten huis voor vakantie gemaakt in China, verwelkomt u in groothandel de kwaliteit en milieuvriendelijke houten huis van onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek