Eenvoudig Economisch Houten Huis Bij De Heuvel

Eenvoudig Economisch Houten Huis Bij De Heuvel

Houten huis is de beste voor het leven. Het dennenhout, als enig materiaal, heeft meer karakters. Het komt uit het natuurlijke en heeft vochtbestendige en niet-vervuiling. Het leidt tot het huis comfortabel en goed in milieu. De groef- en tongstructuur maakt het huis stevig, schokbestendig en veilig. Vanwege elk houtsoort is het huis volgens de opbouw van het huis aangepast in onze fabriek, het huis is makkelijk te monteren en te demonteren en gemakkelijk te houden.
Praat nu

Productdetails


Eenvoudig economisch houten huis in de buurt van de heuvel

Materiaal: Pijnboomhout

Dikte: Er zijn veel verschillende dikke hout voor het maken van huis. We gebruiken meestal volgens de ontwerpbehoeften op 12mm, 18mm, 21mm, 28mm, 36mm, 48mm, 70mm, etc. Natuurlijk zijn de ideeën van de klant welkom. Hier zijn enkele gegevens voor verwijzing,

Onderdelen van materiaal
Dakstralen 70mm * 150mm dennenbos
Dakplaat 18mm * 90mm dennenbos
Wall Board 70mm * 150mm dennenbos
Deur 70mm * 150mm dennenbos
Venster Aluminium en glas
Grade Beam 70mm * 150mm dennenbos
Floor Board 28mm * 150mm dennenbos

图片3.jpg


Structuur: Groef en tong;

Mortice en tenon joint.

Verpakking: Elk deel van het artikel wordt afzonderlijk met een polystrip gesneden.

集装箱装箱图片.JPG


Deze houten huizen zijn ontworpen en aangepast aan de hand van de eigenlijke basis en de speciale aanvraag van de huiseigenaar. De perfecte ontwerpen van de klant zijn uitstekend!


58760_20131109230818168201_1.jpg


Als u geïnteresseerd bent in ons eenvoudige economische houten huis in de buurt van de heuvel in China, verwelkomt u de kwaliteit en het milieuvriendelijke houten huis van onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek