Eenvoudig Europees Houten Huis In Platteland

Eenvoudig Europees Houten Huis In Platteland

Houten huis is de beste voor het leven. Het dennenhout, als enig materiaal, heeft meer karakters. Het komt uit het natuurlijke en heeft vochtbestendige en niet-vervuiling. Het leidt tot het huis comfortabel en goed in milieu. De groef- en tongstructuur maakt het huis stevig, schokbestendig en veilig. Vanwege elk houtsoort is het huis volgens de opbouw van het huis aangepast in onze fabriek, het huis is makkelijk te monteren en te demonteren en gemakkelijk te houden.
Praat nu

Productdetails


Eenvoudig Europees houten huis in het platteland

Materiaal: Pijnboomhout

Dikte: Er zijn veel bossen in verschillende dikke, zoals 12mm, 18mm, 21mm, 28mm, 36mm, 48mm, 70mm, enz. We gebruiken ze gewoonlijk bij het bouwen van het huis volgens de werkelijke noodzaak. Het idee van de klant is welkom. Bijvoorbeeld,

Onderdelen van materiaal
Dakstralen 70mm * 150mm dennenbos
Dakplaat 18mm * 90mm dennenbos
Wall Board 70mm * 150mm dennenbos
Deur 70mm * 150mm dennenbos
Venster Aluminium en glas
Grade Beam 70mm * 150mm dennenbos
Floor Board 28mm * 150mm dennenbos

图片13.jpg

Structuur: Groef en tong;

Mortice en tenon joint.

Verpakking: Elk deel van het artikel wordt afzonderlijk met een polystrip gesneden.

集装箱装箱图片.JPG


2017-09-25 16.11.33.jpg

De houten huizen zijn ontworpen en aangepast aan de hand van de eigenlijke basis en de speciale aanvraag van de huiseigenaar.

De perfecte ontwerpen van de klant zijn uitstekend!

Als u geïnteresseerd bent in ons eenvoudige Europese houten huis op platteland in China, verwelkomt u de kwaliteit en het milieuvriendelijke houten huis van onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek