Eenvoudige houten paviljoen voor een handige winkel In het Park

Eenvoudige houten paviljoen voor een handige winkel In het Park

Houten paviljoen is een klein milieu huis. Het heeft een eenvoudige structuur door groove en tong gezamenlijke en elke onderdelen zijn gemaakt van grenen hout. Het is niet alleen stevig maar ook eenvoudige en makkelijk te assembleren. Deze structuur van het huis is sterk genoeg om wind, aardbeving, en heeft goede waterdichte prestaties. Het is natuurlijk ook gemakkelijk te houden in goede staat.
Praat nu

Productdetails

Eenvoudige houten paviljoen voor een handige winkel in het park

Materiaal: Grenen hout

Dikte: We hebben meestal 18mm voor dak board, 21mm voor innerlijke verdieping, 70mm voor het bestuur van de muur en balk. Natuurlijk kunnen we het volgens de speciale aanvraag van de client.

图片4.jpg

Structuur: Groove en tong;

Tapgat en tenon gezamenlijke.

Verpakking: Elk onderdeel van het item is afzonderlijk vastgebonden door poly strip.

11377974_1_看图王.jpg

Elke houten paviljoen is ontworpen en aangepast volgens de werkelijke Stichting. Harte welkom om te komen en groothandel!


Bent u geïnteresseerd in onze eenvoudige houten paviljoen voor een handige winkel in het park gemaakt in China, Welkom bij de groothandel de kwaliteit en de eco-vriendelijke houten huis uit onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende Chinese fabrikanten gespecialiseerd in de productie houten huis. Wij accepteren ook de aangepaste bestellingen.

Onderzoek