Klein en Groen Houten Huis In Scenic Spot

Klein en Groen Houten Huis In Scenic Spot

Houten huis is een milieuhuis voor het leven. Het heeft een eenvoudige structuur door groef- en tonggewricht, en elk onderdeel is gemaakt van hout. Het is niet alleen stevig maar ook eenvoudig en makkelijk te monteren. Deze structuur van het huis is sterk genoeg om wind, aardbeving en goede waterdichte prestaties te bieden.
Praat nu

Productdetails


Klein en groen houten huis op een schilderachtige plek

Materiaal: Pijnboomhout

Dikte: Er zijn dik in 12mm, 18mm, 21mm, 36mm, 48mm ... enz. We gebruiken ze gewoonlijk volgens de eigenlijke structuur en de positie condities die nodig zijn van het huis. Klant's ideeën worden geaccepteerd.

图片4.jpg

Structuur: Groef en tong;

Mortice en tenon joint.

Verpakking: Elk deel van het artikel wordt afzonderlijk met een polystrip gesneden.

2_877_38619_500_375_看图王.jpg


Deze houten huizen zijn ontworpen en aangepast aan de hand van de eigenlijke basis en de speciale aanvraag van de huiseigenaar. Client's ideeën zijn van harte welkom!Als u geïnteresseerd bent in ons kleine en groene houten huis in een schilderachtige plek in China, verwelkomt u in het groot de kwaliteit en milieuvriendelijke houten huis van onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek