Kleine handige houten huis In het Park

Kleine handige houten huis In het Park

Houten huis is een milieu huis voor het leven. Het heeft een eenvoudige structuur door groove en tong gezamenlijke en elke onderdelen zijn gemaakt van hout. Het is niet alleen stevig maar ook eenvoudige en makkelijk te assembleren. Deze structuur van het huis is sterk genoeg om wind, aardbeving, en heeft goede waterdichte prestaties.
Praat nu

Productdetails

Kleine handige houten huis in het park

Materiaal: Grenen hout

Dikte: Er zijn veel verschillende dik hout voor het maken van huis. Het meestal aangepast en we gebruiken ze volgens het ontwerp tekening door ons. Het omvat meestal 12mm 18mm 21mm, 28mm, 36mm, 48mm, 70mm, enz. Klant ideeën zijn welkom! Een voorbeeld hieronder, voor

Delen van materiaal
Roof Beam 70 mm * 150 mm grenen hout
Dak Board 18 mm * 90 mm grenen hout
Muur Board 70 mm * 150 mm grenen hout
Deur 70 mm * 150 mm grenen hout
Venster Aluminium en glas
Rang Beam 70 mm * 150 mm grenen hout
Vloer Board

28 mm * 150 mm grenen wood


Structuur: Groove en tong;Tapgat en tenon gezamenlijke.

Verpakking: Elk onderdeel van het item is afzonderlijk vastgebonden door poly strip.


   Kamer werken: alle productie zijn voltooid in onze eigen fabrieken.


De houten huizen zijn ontworpen en aangepast volgens de feitelijke stichting en van de huiseigenaar-verzoek.Als u geïnteresseerd in onze kleine, handige, houten huis in het park gemaakt in China bent, Welkom bij de groothandel de kwaliteit en de eco-vriendelijke houten huis uit onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende Chinese fabrikanten gespecialiseerd in de productie houten huis. Wij accepteren ook de aangepaste bestellingen.

Onderzoek