Klein Europees Houten Huis In Vakantieland

Klein Europees Houten Huis In Vakantieland

Houten huis is de beste voor het leven. Het dennenhout, als enig materiaal, heeft meer karakters. Het komt uit het natuurlijke en heeft vochtbestendige en niet-vervuiling. Het leidt tot het huis comfortabel en goed in milieu. De groef- en tongstructuur maakt het huis stevig, schokbestendig en veilig. Vanwege elk stuk hout voor het huis is in onze fabriek aangepast aan de hand van het fundamentele verzoek. Het huis is gemakkelijk uit te rusten en te demonteren, en makkelijk in goede staat te houden.
Praat nu

Productdetails


Klein Europees houten huis in vakantie land

Materiaal: Pijnboomhout

Dikte: 12mm, 18mm, 21mm, 28mm, 36mm, 48mm, 70mm ..., we hebben meestal verschillende delen van huis gemaakt bij verschillende dikke hout. Bijvoorbeeld,

Onderdelen van materiaal
Dakstralen 70mm * 150mm dennenbos
Dakplaat 18mm * 90mm dennenbos
Wall Board 70mm * 150mm dennenbos
Deur 70mm * 150mm dennenbos
Venster Aluminium en glas
Grade Beam 70mm * 150mm dennenbos
Floor Board 28mm * 150mm dennenbos

Natuurlijk worden de ideeën van de klant geaccepteerd.

图片3.jpg


Structuur: Groef en tong;

Mortice en tenon joint.

Verpakking: Elk deel van het artikel wordt afzonderlijk met een polystrip gesneden.


231630znl44hjhe34xja33_看图王.jpg


De houten huizen zijn ontworpen en aangepast aan de hand van de eigenlijke basis en de speciale aanvraag van de huiseigenaar.


Als u geïnteresseerd bent in ons kleine Europese houten huis in vakantieland gemaakt in China, verwelkomt u in groothandel de kwaliteit en milieuvriendelijke houten huis van onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek