Economische twee verdiepingen geprefabriceerde houten villa

Economische twee verdiepingen geprefabriceerde houten villa

Productspecificatie / Modellen Twee verhaal houten villa Artikelnr .: JYV7591 Productgrootte: W750 * D910 * H16000px Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout Wanddikte: 70 of 100 mm Verpakking: Elk onderdeel van dit artikel wordt afzonderlijk door polystrip Feature 1) .Knock-down verpakking; 2) .Cost ...

Productdetails

Productspecificatie / Modellen

Twee verhaal houten villa

Art.nr .: JYV7591

Productgrootte: W750 * D910 * H16000px

Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout

Muurdikte: 70 of 100 mm

Verpakking: Elk deel van dit artikel wordt afzonderlijk door polystrook gespannen

Producteigenschap

1) .Knock-down verpakking;

2) .Cost prestatie. Het kan worden geproduceerd in massaproductie. Bovendien kan het zijn

Vervangen, vervangen en onderhouden.

3). Energiebesparing. Het kiezen van ons nieuwe mobiele huis helpt bij het redden van natuurlijke hulpbronnen en energie, evenals het verminderen van industrieel afval.

4). Gemakkelijke installatie. Normaal gesproken, een hele houten huis van 100m², het duurt een week voor zes of acht personen om dat te doen.

Toepassing

Aangezien het houten huis de winter warm is en in de zomer koel is, wordt het veel gebruikt in het leven en landschap, dat erg populair is in Europa en Amerika.

Gedetailleerde foto's

image001.png


image003.png


Als u geïnteresseerd bent in onze economische twee verdiepingen prefab houten villa gemaakt in China, welkom in de groothandel van de kwaliteit en milieuvriendelijke houten huis van onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek