Nieuw Design Modern Twee-etages Houten Villa voor Vakantie

Nieuw Design Modern Twee-etages Houten Villa voor Vakantie

Productspecificatie / Modellen Luxe houten vakantiehuisje Artikelnr .: JYV2096 Productgrootte: W2000 * D958.5 * H16875px Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout Wanddikte: 70 of 100 mm Verpakking: Elk onderdeel van dit artikel wordt apart door poly Strip Product Feature 1) .tendency: architecturale ...

Productdetails

Productspecificatie / Modellen

Luxe houten vakantiehuis

Art.nr .: JYV2096

Productgrootte: W2000 * D958.5 * H16875px

Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout

Muurdikte: 70 of 100 mm

Verpakking: Elk deel van dit artikel wordt afzonderlijk met een polystrip gesneden

Producteigenschap

1) .tendency: architectonische spiervorming, integratie is grote neiging, milieubescherming en energiebesparing, snelle en efficiënte geïntegreerde woning ontwikkelt de tendens van de architectuurindustrie in de toekomst.

2) .security: geïntegreerde huisstructuur is flexibel, gebruik standaard modulaire ruimte om de combinatie te combineren, de hele structuur neemt alle lichte stalen structuur aan als een skelet, hoge veiligheidsprestaties.

3). Efficiëntie: alle bouwelementen zijn geprefabriceerd, standaard, modulaire productie, transport is handig, erectie is snel in leven, hoeft niet de tweede keer te versieren.

4) .comfort: wandplank aannemen Een graad vuurvaste glas katoen, verbindingspunt zonder thermische brug, dak en grond hebben beide thermische isolatie en geluidsreductie functie.

5). Milieubescherming: montage is handig, het kan helemaal verhuizen, de levensduur is lang, er is geen prullenbak in de erectieplaats.

6) .creation: kan horizontaal oneindige verbinding verticale vrije stapel vormen van geproportioneerde gebouwen

Toepassing

Aangezien het houten huis de winter warm is en in de zomer koel is, wordt het veel gebruikt in het leven en landschap, dat in Europa en Amerika erg populair is.

Gedetailleerde foto's

image001.jpg


image003.jpg


Als u geïnteresseerd bent in onze nieuwe design moderne twee verdiepingen houten villa voor vakantie gemaakt in China, welkom in de groothandel van de kwaliteit en milieuvriendelijke houten huis van onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek