Voorafgemaakte Economische Houten Villa voor Vakantie

Voorafgemaakte Economische Houten Villa voor Vakantie

Productspecificatie / Modellen Prefab houten villa voor vakantie Art.nr .: JYV2183 Productgrootte: W2100 * D830 * H15000px Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout Wanddikte: 70 of 100 mm Verpakking: Elk deel van dit artikel wordt afzonderlijk door polystrip Product Feature 1) .Knock-down verpakking; ...

Productdetails

Productspecificatie / Modellen

Prefab houten villa voor vakantie

Art.nr .: JYV2183

Productgrootte: W2100 * D830 * H15000px

Materiaal: Canada SPF of Russisch dennenhout

Muurdikte: 70 of 100 mm

Verpakking: Elk deel van dit artikel wordt afzonderlijk door polystrook gespannen

Producteigenschap

1) .Knock-down verpakking;

2) .Gebruik van de tong-en-groef interlocking houten structuur, dus het hoofddeel is gebouwd zonder schroeven;

3). Milieuvriendelijk, antiseptisch, schokbestendig, natuurlijk gezond en comfortabel, warm in de winter en koel in de zomer;

4). Gemakkelijk en snel te installeren. Normaal gesproken, een hele houten huis van 100m², het duurt een week voor zes of acht personen om dat te doen.

Toepassing

Aangezien het houten huis de winter warm is en in de zomer koel is, wordt het veel gebruikt in het leven en landschap, dat erg populair is in Europa en Amerika.

Gedetailleerde foto's

image001.jpg


image003.png


Als u geïnteresseerd bent in onze geprefabriceerde economische houten villa voor vakantie in China, verwelkomt u in groothandel de kwaliteit en milieuvriendelijke houten huis van onze fabriek. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van China in het productiehouten huis. Wij accepteren ook de aangepaste orders.

Onderzoek